DEN HÖGST OKLARA VECKAN!

Att avsluta veckan på topp har varit en fin tradition i mitt liv några söndagar nu. Höll det även igår då jag, Lisa och @matildaberlin satte oss på en härlig uteservering för cola (hade vit helg haha) och skitsnack. Så glad att dessa två är en del av mitt liv.

Hej vänner! Här kommer ett tidsinställt inlägg för just nu är jag iväg och gör sista tidiga jobbpasset på några dagar. Tror jag kommer njuta såå mycket av sovmorgon sen, är fan slitigt att inte sova som en ska, haha.

Hoppar er helg varit bra iallafall. Jag är så glad att jag lyckades få in lite ”liv” trots att jag jobbade. Jäkla tjat om det men det är bara för att jag blir stolt, även om jag vet att det är en självklarhet för de flesta så har det alltid varit svårt för mig att kombinera jobb och socialt på samma dag utan att bli för trött men jag märker framsteg där och det ger mig hopp om att kunna arbeta OCH ändå ha ett liv i framtiden :)))

Jaja, nog om det! Som ni kanske förstod utifrån rubriken så vet jag inte mycket om denna vecka än.. Det är egentligen liiiite stressframkallande eftersom jag har så mycket ledigt och borde sett till att maxa det. Men jag funderar på att eventuellt åka till Karlstad och då måste jag planera utefter bästa biljetterna och väder.

Därför är mina enda planer hittills att jobba halvdag idag och senare ikväll ska jag iväg på en dejt. Imorgon har jag tid hos psykologen och sen ska jag äntligen fika med bästis. Utöver det får vi se vad livet för med sig helt enkelt. Hoppas ni vill hänga med mig här i veckan. Funderar på att köra frågestund kanske? Det var ett tag sen. Yes or no?

Ha en fin start på veckan! Vi får försöka att inte deppa över att det kommer vara sämre väder nu framöver utan ta de dagarna till att göra mysiga/nödvändiga saker som nog fler än jag satte åt sidan för att kunna vara ute förra veckan. Okej? Okej! PUSS

Följ mig här ?

Gillar

Kommentarer

celinelundqvists
celinelundqvists,
Nej alltså I feel you, det är svårt att hinna väga upp både jobb och vardag, så grymt jobbat av dig som lyckats med det!
nouw.com/celinelundqvists
fanip
fanip,
Det är inte alltid man hinner träffa en kompis/göra något socialt de dagar man jobbar håller jag med om och jag känner mej också lite duktig när jag gjort det flera dagar, haha. Jag tycker det räcker med några dagar i veckan, man behöver inte göra det varje jobbdag liksom. Iom att mitt jobb tex är väldigt socialt (servitris) och jag måste vara glad, le och ge ett trevligt bemötande samt småprata med folk under tiden jag jobbar, behöver jag dagar då jag verkligen bara fokuserar på jobbet om du förstår vad jag menar 😊
Vilken mysig och härlig kväll det här såg ut som! Gillade det du hade på dej också , så fint och somrigt 😊 Vill med hänga på nån uteservering, helst någon där de inte sitter alltför mkt folk då, haha x) Får se om det kanske blir i veckan!
Kram finis!
nouw.com/fanip
isabylund
isabylund,
Ja gud, håller med! Mitt jobb är också socialt och man ska vara "energisk och härlig" på dagarna så ibland är det skönt att bara få vara tyst och ifred när man slutat 🙈 hoppas du får en fin vecka babe😘
nouw.com/isabylund