DEN DÄR BALANSEN & VAD SOM HÄNT SEN SIST

Innehåller affiliate-länkar

Hej darlings! Åh vad jag saknat att gå in här, trots att det bara gått en vecka har det känts konstigt att inte blogga. Tror dock det var jättebra med en liten paus och jag har kommit fram till att det som blir *problematiskt* för mig gällande bloggandet (förutom det jag skrev om här) är att jag har svårt att hitta en balans. Alltid den där jävla balansen som blir ett problem för mig inom många områden i livet!! Kan nästan känna att jag blir tvångsmässig kring att jag måste uppdatera dagligen om jag nu ska ha en blogg. Det i sin tur blir en stress när jag inte har något intressant att komma med, känner mig fett oinspirerad att fota/vara kreativ (som jag känt mig senaste halvåret) eller när jag faktiskt har fullt upp och inte hinner. Då är det inte sunt.

Jaja, nu har jag en så himla lugn kväll och behöver sysselsätta mig med något så varför inte skriva ett inlägg här? Vi kan gå över till del två av rubriken: vad har hänt sen sist? Ja ni, bra fråga! Minns knappt och tydligen fotar jag inte något jag gör om jag inte har bloggen som jag är på ständig jakt efter bildmaterial till. Men kan visa er de bilder jag tagit till Instagram:

Efter vad som kändes som ett halvår i total gråskala så fick jag nästan en chock när jag kom ut en morgon och såg FÄRG i omgivningarna!

I söndags var jag hemma hos Elin på en fika. De hade precis tagit in granen och det var så mysigt. Hela deras lägenhet är så drömmig med högt i tak, träbjälkar och en otrolig utsikt över Norr Mälarstrand.

Tröttnar aldrig <3

Titta vad fin! Fick en julblomma från Ida Warg Beauty och blev jätterörd :’)

Såhär hade jag det i två dagar när det var tekniskt fel på min tunnelbanelinje. La upp den med texten ”inte optimalt i dessa tider”, för det var det verkligen inte haha. Efter att jag tagit bilden tog jag ett djupt andetag, sprang ner till närmsta dörrpar och bara hoppades att ingen där skulle vara sjuk!

Säg hej till mina nya älsklingar! Hittade dem på 70% och slog till direkt. Sneakers är ju mina bästa skor!! Eller ja det är väl de enda skor jag använder om jag ska vara ärlig. Köpte även två söta klänningar för 280 kr och en supergosig halsduk (som denna fast i en hallonröd nyans) för 50kr. Var en fyndvecka för mig förra veckan hörrni! Känner heller ingen som blir så skamligt NÖJD med sig själv som jag blir av att fynda, haha.

Hehe verkligen en icke-tilltalande bild på mitt handfat, men på tal om att vara nöjd med sig själv så skickade jag denna till mamma för att visa upp att jag äntligen blivit en person som har levande ljus i badrummet. Visst känns det som något trevligt? De personerna har oftast även gröna växter inne i badrummet men dit har jag inte kommit än.

Tyckte bara detta var en mysig syn så tog en bild. Har ni några julkänslor än förresten? Jag kan verkligen inte fatta att det är julafton i övermorgon!? I vanliga fall hade jag säkert varit stressad över att jag inte sprudlar av julpepp men just nu känner jag mig så chill kring det mesta. Min grundinställning till typ allt är "det får bli som det blir" vilket är otroligt olikt mig men också otroligt skönt. Tror inte min hjärna orkar/klarar av att förvånas, bli besviken eller ens reagera på nya restriktioner, information om nytt virus från Storbritannien eller andra dåliga Corona-nyheter. Så jag tar bara en dag i taget och försöker göra den så bra som möjligt.

Nu ska jag packa klart inför Karlstad imorgon och sen skriva ihop en sammanfattning om mitt år, kika in sen om ni vill se den vettja. PUSS!

Följ mig här ?

Gillar

Kommentarer

Ewe,

Yay she's back! 😍

Den enda nyheten jag bryr mig om är att vaccineringen börjar på söndag = början på slutet!🙌

ewezz.wordpress.com
isabylund
isabylund,
ÄR DET SANT?? Bästa nyheten 2020 <3
nouw.com/isabylund
emmeliesehlin
emmeliesehlin ,

Har saknat dina inlägg i mitt flöde! Och helt ärligt tycker jag att du alltid har något bra och skriva med så kloka tankar och reflektioner. Älskar dina inlägg och bara skriv, känn ingen press<3 kram

nouw.com/emmeliesehlin
isabylund
isabylund,
Åh glad jag blev för dessa ord, du är fin <3 Hoppas du har mysiga juldagar!
nouw.com/isabylund