DEN ÄRLIGA LISTAN

Hittade den här listan inne hos Andrea och tyckte den var kul. Här kommer mina ärliga svar ;)

NÄR GRÄT DU SENAST OCH VARFÖR?
Med mina mått mätt var det rätt längesen jag grät nu. Måste varit förrförra veckan när jag var hos ortopeden och han uttryckte sig så hårt och negativt om min fots framtid. Jag som alltid målar upp mardrömsscenarion kring allt som rör min kropp MÅSTE bli bemött jävligt fint av läkare för att inte få ett bryt, haha.

TRE SAKER DU AVSKYR:
1. Bli förminskad.
2. Öl.
3. Att köa. Eller överlag bara att behöva vänta på saker eller personer.

HUR VAR DU I SKOLAN?
Grundskolan: blyg, duktig, rätt grå. Livrädd för att bli utstött. Extremt (!) dålig självkänsla. Först nu efteråt som jag inser hur trasig jag var i högstadiet. Åh vill ge mig själv en kram.

Gymnasiet: bestämde mig för att sluta vara blyg. Pratade konstant, var säkert jättejobbig på lektionerna. Här började livet hörni, oj vad jag saknar gymnasiet!

HUR TROR DU ATT ANDRA UPPFATTAR DIG?
Öppen, pratig, energisk och knasig. Just knasig tror jag sammanfattar hur andra uppfattar mig. Alltså att jag är konstig fast på ett ”roligt” sätt. Inte konstig som i obehaglig eller psykisk störd. Vad säger ni, är det en uppfattning som kan stämma?

HUR UPPFATTAR DU DIG SJÄLV?
Känslosam, ängslig, glad, driven (om det gäller något jag verkligen vill) och organiserad. Haha, så konstig blandning men.

EN SITUATION SOM DU TYCKER ÄR JOBBIG / PINSAM.
Känns som jag tycker allt färre saker är pinsamma ju äldre jag blir, däremot kan jag bli SÅ obekväm i vissa situationer. Bland annat om allt fokus hamnar på mig när jag inte vill det. Brukar älska uppmärksamhet men inte när jag är oförberedd. Som att komma sent till en föreläsning och allas blickar vänds mot en när man öppnar dörren. Vet fan inte var jag ska kolla, göra med armarna eller bete mig medan jag går genom rummet. Eller gå genom en fullsatt, knäpptyst tågvagn där alla bara sitter och kollar på mig. Nej usch.

NÄR KÄNNER DU DIG SOM VACKRAST?
När jag är brun, håret håller sig platt och jag har lagom mycket smink. Känns som de flesta svarar ”när jag är osminkad” här men nä, jag vill gärna ha lite mascara, ögonbryn och highlighter. Sen får det gärna vara sen eftermiddag och sånt där fint skymningsljus. Med de förutsättningarna vill jag gå på dejt!

Här var jag inte precis brun men det ljuset får mig att känna mig fin!

VAD SKRATTADE DU SENAST ÅT?
Otippat svar kanske men hos gynekologen igår. Det blev ett litet missförstånd så jag trodde han menade att jag hade tre olika könssjukdomar, blev väldigt lättad när jag fattade att så inte var fallet. Då skrattade vi tillsammans över hur *tokigt* det kan bli ;)

VAD BLIR DU STRESSAD AV?
Långsamma och ineffektiva människor. Alarmsignalen på iPhone. När internet ligger nere här hemma. När det står 1 min kvar tills tunnelbanan går och jag ska ner för hela rulltrappan. Blir också fett stressad av bilköer och förseningar på tåg eller flyg.

NÅGOT DU FUNDERAT MYCKET PÅ?
Haha jo tack, listan är ganska lång över de sakerna. Det är en blandning av väldigt djupa saker som ifall jag någonsin kommer leva mitt drömliv och vara lycklig men också betydligt lättsammare funderingar som olika alternativ på bröstförstoring, ifall det är värt att åka till Bali för en vecka och hur jag skulle kunna bygga någon form av stativ här hemma så jag kan ta outfitbilder inomhus. Tar gärna emot svar från er på samtliga funderingar :))

TRE SAKER DU ÄR RÄDD FÖR:
1. Att sätta något i halsen.
2. Ångest.
3. Att bli inlåst.

ETT YRKE DU TROR DU SKULLE VARA DÅLIG PÅ:
Alla sorters arbete som kräver att man ska vara utomhus oavsett väder. Som vägarbete eller renovera någon husfasad i snöstorm. Eller något extremt monotont arbete, som att rensa fisk vid ett löpande band i Norge typ.

ETT YRKE DU TROR ATT DU SKULLE VARA BRA PÅ:
Jag tror jag är bra på det jag gör just nu, det vill säga ett serviceyrke i butik. Tror också jag skulle vara bra på att jobba med Influencermarketing eller event, känner att jag har ganska bra koll på den branschen. Det är ju mitt drömjobb också så hoppas den teorin stämmer, haha.

Vore så kul att få jobba med att styra upp event likt detta.

#blogglistor #bestofnouw

Följ mig här

Gillar

Kommentarer

Annika
Annika,
Vad är det som hänt med foten?, hoppas den blir bättre!
isabylund
isabylund,
Jadu, alltid dessa fotproblem 😫 ingen som vet egentligen men nån form av muskelinflammation tror de det var denna gång. Tack snälla du😘nouw.com/isabylund
Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Öl och köer, finns det ens något värre känner jag haha?! Kan ju också hålla med om att långsamma människor inte är någon hit, usch vad det kryper i mig :'D Tror verkligen du passar grymt bra med just influencerjobb, har den feelingen och om det blir event - får man invite?! :> <3nouw.com/emmaengstrom
isabylund
isabylund,
Självklart får du det!! Högst upp på VIP-listan 🙏🏽😘nouw.com/isabylund
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229