DE SENASTE DAGARNA

Hej darlings! Hoppas ni har en bra vecka än så länge. Startar denna onsdag med att hoppa ner i kamerarullen och se vad jag haft för mig senaste dagarna. Bilden ovan är från i lördags när jag var uppe på taket på Åhléns city.

Vad gjorde jag där undrar ni? Jo jag hälsade på den här snyggingen @matildaberlin som satt där på deras café och jobbade. Jag tyckte hon behövde pratpaus, man ska ju inte slita ut sig! Jag älskar när man kan få till spontana träffar med sina vänner, även om det bara handlar om en halvtimmes snickesnack.

Det var högt! Är det någon mer än jag som brukar tänka ”undrar om man skulle kunna överleva ett fall härifrån?” varje gång man är i en hög byggnad eller bro? Haha. Måste googla vad som är högsta höjden någon trillat från och överlevt. Säkert jääääättehögt. Mirakel kan ske osv.

Tänk att det redan gått en vecka sen jag och den här godingen hängde <3

En dag förra veckan regnade det konstant. Mitt humör sådana dagar är ungefär som den här emojin: 😩

I måndags var vädret betydligt härligare så jag, Johanna och mascarafläcken under mitt öga hängde i Tanto.

Vi solade!

Drastiskt hopp över till shopping. Jag älskar färgskalan på mina senaste köp!! Ovanligt att det är såhär ljust och färgglatt kan jag lova.

Spanade även in dessa på Lagerhaus. Sköldpaddor är ett av mina absoluta favoritdjur! Vet att dessa inte är riktiga (så illa ställt är det inte med djurkunskapen haha) men de var ändå så gulliga att jag behövde fota och skicka till mamma med orden ”kolla vad söta”. Jösses, det skulle vara pinsamt om någon utomstående läste min och mammas sms-tråd.

Ha en fin dag. Puss!

Följ mig här ?

Gillar

Kommentarer

linneaperssonla
linneaperssonla,
Gud vad mys!! 😃 Å vad fina ni alla är!
nouw.com/linneaperssonla
linndossing
linndossing,
Älskar bilden på oss <3 den skriker kärlek! Puss
nouw.com/linndossing
IP: 82.99.3.229