DE BÄSTA TIPSEN MOT BANANFLUGORNA!

Innehåller affiliate-länkar

Det här blir ett jävla nischat inlägg känner jag, haha. Men jag har haft ett krig mot de små rackarna här hemma. Alla tips jag googlat fram handlar om att ställa fram skålar med någon vätska + något sött + diskmedel. Tycker de funkat sådär.. flugorna sätter sig ju bara på kanten och sniffar.

Här kommer därför tre andra tips:

1. Ställ fram ett glas med rödvin. De gillar tydligen vin (vem gör inte?) och ni slipper ha ett kök som luktar vinäger :)))

2. Dammsug upp dem! Jag tog bort själva munstycket på slangen så bara ”röret” var kvar, gick sen runt och fångade dem. Såg ut som tagen från Ghostbusters, ungefär såhär. Så tillfredsställande även om det säkert är en kortsiktigt lösning.

3. Häll kokande vatten i diskhon. Tydligen lägger de äggen i avloppet så rengör där som första steg. Jag har kört Mr Muscle varje dag men det kanske är lite överdrivet, blev desperat haha. Kokande vatten ska som sagt räcka det med.

Tror alla känner till det här redan men släng för fan inga som helst matrester i soporna om ni inte går ut med påsen direkt. De blir som tokiga av lycka då. Frukt är värst!

Är det fler som har problem med flugorna? Har ni något annat supertips så dela gärna med er :)

Följ mig här

Gillar

Kommentarer

linndossing
linndossing,
Dom hemska små flugorna alltså, så irriterande! Men bra tips <3 Kramnouw.com/linndossing
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229