DAGENS TACKSAMHET

Innehåller affiliate-länkar

Hej finisar! Har sett att @msahakangas brukar göra tacksamhetslistor i bloggen då och då och jag får alltid en fin känsla av att läsa dem, vissa punkter påminner en själv om att ”ja just det ja, den där saken som jag tar förgiven kanske man borde uppskatta mer”. Vilket ju är bra att påminnas om ibland tänker jag. Så nu ska jag dela lite tacksamhet som jag känner as we speak.

1. Att jag inte är perfektionist. Haha, förlåt alla perfektionister därute men fan vad jobbigt det måste vara att aldrig känna att något duger?! Har vänner som inte kan lägga upp bilder på Instagram om de inte passar in i flödet och som skriver om sina to-do lists om det typ blir slarvigt vid ett ord. Jag är verkligen en ”typisk perfektionist” gällande personlighetstyp (låg självkänsla, ångestfylld, bekräftelsebehov och stark vilja att vara omtyckt. Är inte det typiska drag? Egen teori bara så feel free att rätta mig) men nä, jag tänker kanske lite väl ofta att ”äh det blir nog bra” kring saker jag presterar.

2. Skiftet i min inställning till livet när det blir vår och varmare och ljusare ute. Helt plötsligt VILL jag göra saker, jag VILL ut ur min bekvämlighetszon och jag VILL leva. Jag vill känna saker, jag vill släppa rutiner, jag vill ta lite risker och jag vill göra något nytt. Jag är så jävla tacksam för att kunna känna så, det är en drivkraft.

3. Att jag har ett jobb. Förstår inte hur det kan påverka så pass mycket som det faktiskt gör, men det är något med att vara sysselsatt som gör mirakel för mitt mående rent generellt. Har såklart dåliga dagar även när jag jobbar men grundmåendet är liksom stabilare på nått vis. Tror verkligen sysslolöshet är en av mina värsta dålig-period-triggers så jag är glad att få jobba igen.

4. Imorgon ska jag träffa bästis! Längtar efter henne.

5. Tvättade håret idag (en bedrift i sig bara det för mig lol) och tog mig även tiden att lägga denna inpackning. Så nu doftar jag drömmigt, har en bra hårdag och mår så bra för jag känner att jag prioriterade lite *selflove/selfcare* såhär en tisdag.

Jag har fan en bra dag idag alltså! Sista dagen på mensen med, kan ha ett samband hehe. Hur mår ni? PUSS!

Följ mig här ?

Gillar

Kommentarer