DAGENS SMÅ GLÄDJEÄMNEN

Godmorgon darlings! Tror det är fler än jag som blev liiiite nedslagna av väderbakslaget som kom va? Usch, jag trivdes så bra med mig själv och tillvaron när det var vår! Men!! Tänker inte deppa ihop utan istället fokusera på sånt som är bra i livet så vill starta denna fredag med en lista över mina små glädjekällor.

🌻 Jag fick godkänt på senaste tentan!! Den som jag precis efter sa ”får jag godkänt på denna är jag fan smartare än jag tror”. Well, tydligen är jag det :))

🌻 Hade en fixardag igår och fick så mycket saker gjort som jag skjutit på, bland annat tvätt, ansöka om mitt examensbevis (!), ringa vårdcentralen, boka tid för blodprov osv osv.

🌻 Får lön idag! ”Från vilket jobb då?” undrar ni nu. Jo, det är en försenad lön från Ida Warg Beauty, var inte så kul i mars men desto roligare idag.

🌻 Hade sista mensdagen igår. Meaning; nu har jag månadens humörmässiga high framför mig!

🌻 Igår var jag iväg och spelade biljard. Inte min vanligaste grej att göra som umgänge men det blev en himla trevlig torsdagskväll.

🌻 Har så mycket fina människor runt mig. Jag har nog alltid haft en ganska misstänksam inställning mot folk då jag tror att alla i grunden har baktankar och kommer göra mig ledsen/besviken, men på sistone har det slagit mig att de allra flesta människor faktiskt är snälla och trevliga?! Fortfarande inte köpt denna idé helt till 100%, men det känns ändå som en fin insikt, haha.

🌻 Är så glad att mina händer börjar se normala ut igen! Ni som hängt med ett tag vet att mellan typ oktober-april varje år blir mina fingrar missfärgade i nån blålila nyans och ser faktiskt helt sjuka ut (varierar från dag till dag och timme till timme hur illa det är). Nu börjar de som sagt äntligen återgå till sin normala färg och jag blir såå glad och lättad. Det ÄR jobbigt att ha något komplex man hela tiden måste tänka på att ”dölja”. Nu kan jag snart ha ringar igen, fixa naglarna och sluta tänka på hur jag håller mina händer på bilder och bland folk.

🌻 Ikväll ska jag på drinkkväll. Vi ska utgå från en bas (=vodka) och sen blanda varsin drink och ”tävla” om vem som gör den godaste och finaste. Vilket härligt koncept på dejtaktivitet va?

Nu vill jag höra ERA glädjekällor i veckan, säker på att ni har åtminstone en att dela med er av? Puss och trevlig helg fina!

Följ mig här ?

Gillar

Kommentarer