DAGENS LISTA

Innehåller affiliate-länkar

Hallå vänner! Här kommer en lista om dagen som gått. Hade tänkt skriva i den imorse men tiden sprang iväg så blev först nu jag fick mig min lilla kaffepaus med bloggtid. Hur mysiga är inte de stunderna förresten?! Egentid när den är som bäst <3

Dagens roligaste: fick ett meddelande med en inbjudan till ett live-event med Lohilo! Haha kan ni förstå det va? Gissar att en viss Ida Warg har med saken att göra men ändå kul.

Dagens tråkigaste: att jag har så mycket oro inombords. Jag har inte alls koll på mitt liv just nu vilket ger kaos i mitt huvud och jag kan inte fokusera på något vettigt.

Dagens har-gjort: jobbat några timmar på IWB, haft en föreläsning, varit i Kista för att köpa kursbok, skrivit rent anteckningar, känt mig stressad.

Dagens borde-ha-gjort: kollat upp ifall jag har överproduktion i sköldkörteln. Det är säkert tröttsamt att läsa om alla diagnoser jag tror mig ha hela tiden men faktum är att vi har det i släkten och så många av mina nuvarande fysiska problem stämmer med symptom man får av problem med sköldkörteln.

Dagens crave: banankaka. Inte bananbröd utan saftig, klassisk jäkla banankaka. Har inte kunnat sluta tänka på det sen jag såg ett recept i en blogg. Har överlag varit så sugen på att baka den senaste veckan, känns terapeutiskt. Känner dock mig själv tillräckligt väl för att inte lägga till någon mening om att jag nog ska göra det snart för det lär inte ske. Haha, steget är stort här mellan tanke och handling. Men kolla in dessa varianter, visst blir man sugen?

Dagens önskan: hade verkligen velat vara mer lösningsorienterad. Så fort något problem dyker upp reagerar jag så jävla känslomässigt och får ett mindre psykbryt istället för att vara rationell och tänka att ”okej, nu är läget som det är. Vad kan jag göra för att ändra det?”.

Dagens materiella vill-ha: sådana här kängor. Provar dem varje år när jag inser att det inte funkar med sneakers längre, tänker varje år att de är för dyra, ångrar mig varje år.

Dagens tips: gå inte för nära husväggarna för det är nu all snö och is börjar lossna från taken. Höll på att få en hjärtattack förut när ett isblock föll från vårt tak och landade på mitt balkongtak med en enorm smäll.

Dagens tacksamhet: känner mig tacksam för mycket idag ändå, som att jag får jobba inomhus, att jag har råd att köpa den maten jag gillar, min värmedyna som är så jäkla skön att ha på magen, att vi inte har lockdown. Framförallt det sista faktiskt, hade inte kunnat hantera det just nu.

Hur har er onsdag varit? Berätta om er livsstatus!

Följ mig här ?

Gillar

Kommentarer