COZY COFFEEDATE

Det finns ett café på Hornsgatan som jag gått förbi många gånger och alltid tänkt att det ser så mysigt ut och jag borde fika där snart. Det heter Tårtan och i torsdags mötte jag upp Emelie för att äntligen gå dit. Ni ser ju bara från fasaden och skylten att det är ett place där man vill gå in och fika!

Vi gick in och jag åh:ade flera gånger över hur mysigt det var. Tydligen så tog jag ändå bara bilder på toaletten, trots myset i själva caféet. Trevligt, haha. Eller ja, ganska trevligt ändå när den är en såhär fin och fräsch toalett. Blev sugen att köpa hem mer *grönska* till min egen lägenhet.

Det här tjusiga bilderna snodde jag från Emelie.

Det här är min sällskapsdam om ni missat hur hon ser ut!

Tog som sagt inga bilder på lokalen eller fikautbudet, men allt såg hembakat och helt ljuvligt ut. Både rawballs, kladdkakor, mackor och annat gött.

Nackdelen med hembakade och därmed ”annorlunda” kakor är att man inte vet vad det är = vet inte om det är gott = risky att köpa. Förstå besvikelsen att sätta sig ner för en långfika, ta första tuggan och inse att det inte var ätbart.

Näääe det vill man ju inte riskera så då köper man en kanelbulle, haha. Den var faktiskt väldigt god så är ändå nöjd med mitt val. Emelie tog en paj som på de här bilderna ser helt gigantisk ut, men jag tror det var mest bär dock ;)

Som alltid var det en riktigt mysig stund. Pratade om ätstörningar som byter skepnad, män (om jag ens behöver nämna det, tydligen vårt ständiga samtalsämne) och att Emelie ska bli bättre på att ta sitt egna mående på allvar och dessutom bli bättre på att hylla sig själv. Hoppas mitt försök till pepptalk hjälpte :))

Hursomhelst så ska jag definitivt gå tillbaka till Tårtan igen! Ni med tycker jag. PUSS

#bestofnouw #cafetips

Följ mig här

Gillar

Kommentarer

celinelundqvists
celinelundqvists,
Nån gång vill jag också gå på coffe date med dig :'(nouw.com/celinelundqvists
Annika
Annika,
Hej! Jag undrar en lite random fråga men har du tips på boende i Sthlm? är det omöjligt att få tag i hyreskontrakt? Känns som om enda möjligheten är att köpa typ...
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229