BLANDADE BILDER FRÅN KAMERARULLEN

Nämen hej raringar! Nu är det hög tid för ett "blandade bilder från min mobil"-inlägg tycker jag. Samlar ändå på mig en hel del som inte passar in i något annat inlägg, vettefan hur högt allmänintresset är kring allt detta men äsch, ni har ändå klickat er in här så nått är ni väl nyfikna på :))

Kanske på att höra mer om denna trappa? Haha, närå men jag vet inte hur många gånger jag behövt bestiga den när jag promenerar till Fridhemsplan och det är rumpträning i vardagen minst sagt.

Förra måndagen när jag inte orkade tentaplugga mer, och inte heller orkade vara hemma med ”varför pluggar jag inte”-dåligt samvete, så åkte jag till Mall of Scandinavia. Var på jakt efter lite prylar till lägenheten men i vanlig ordning hittar man ju aldrig det man letar efter..

.. köpte istället en ny topp på min favoritbutik! Absolut inte i behov av det men den var billig och gullig så jag såg det som ett brott att låta bli.

Har försökt ta mig igenom det här poddavsnittet i någon vecka nu. Vill veta mer om kungen men han är inte jätterolig alltså. En sån person som kan hålla en utläggning på en timme som svar på frågan ”när gick du upp imorse?”. Han slutar liksom aldrig prata och jag blir nästan stressad när tempot framåt är så långsamt, men det är ändå ett ganska fascinerande personlighetsdrag. Har typ 20 min kvar så jag får väl kötta på i veckan.

Tog en kaffe med Kristin förra veckan, mycket trevligt! Har dock märkt att jag alltid mår illa av latte/cappu på havremjölk. Soya går toppen men havre funkar sällan bra. Märkligt ändå tycker jag, ingen borde väl vara känslig mot växtbaserade saker?!

Hade en optimal start på denna vecka; bubbel på en takterass med trevligt sällskap! Mer om det längre fram.

För några dagar sedan var jag och tog blodprov som ni kanske vet. Tycker alltid man känner sig lite ynklig efter, som att den enorma blodförlusten verkligen märks av, haha. Tydligen kan man inte sticka i samma blodkärl fler gånger då de blir för hårda (?) när de läkt efter första, och jag hade inte hunnit få några nya bra blodkärl i armvecket sen sist så fick sticka i handen. Kände mig ännu mer ynklig efteråt när jag var omplåstrad på två ställen hehe.

Såg dessa söta för 20kr/st på Stadsmissionen igår. Ångrar att jag inte köpte :(

Tycker inte jag pratat nog om mina nya skor så nu nämner jag dem i ett tredje inlägg. Men det här är nog de skönaste sneakersarna ever (oklart om det böjs så). Jag har ju, som ni säkert vet vid det här laget lol, en del problem med känsliga fötter och kan knappt ha några skor men dessa verkar funka bra och jag tycker ändå de är klassiker i utseendet med.

Här satt jag och chillade innan ett yogapass. Det var någon som frågade på Instagram vad jag tycker om yogan på Friskis. Den är väl sisådär om jag ska vara ärlig, väldigt väldigt basic, men det är bättre än inget pass alls såklart :)

Avslutar med denna bild på Kungsträdgården från i helgen. Som ser vääääldigt dyster ut men det var det inte, en fin eftermiddag det där!

Hoppas ni har en bra dag, pusspuss!

Följ mig här ?

Gillar

Kommentarer

msahakangas
msahakangas,

Gillar verkligen dessa inlägg eftersom de är så avslappnade! Har också haft Pull&Bear som favoritbutik bra länge, gillar deras ibland lite bohemiska stil på kläderna. Och det där gällande att du mår illa av havremjölk i kaffet, jag har märkt att jag är väldigt känslig mot flera typer av mjölk/substitut när det är uppvärmt, som att magen inte gillar varm mjölk.. Konstigt det där!

nouw.com/msahakangas
isabylund
isabylund,
Åh vad glad jag blir om de uppskattas! Håller med, det känns liksom boho meets california?! Strand och surf. Haha älskar den viben🥰
nouw.com/isabylund
emiliakarlsson
emiliakarlsson,

Så roligt koncept med blandade bilder ur kamerarullen! Älskar porslinet (så himla sött att jag typ dör!) och dina nya sneakers från New Balance! Vill själv köpa mig ett par faktiskt, jag har dock kikat på de grå WL574. Kul att höra att de är bekväma iaf då jag lätt kan få ont i ben och fötter ifall jag traskar omkring i för "platta" skor. Man kanske ska klicka hem ett par! 😉

nouw.com/emiliakarlsson
isabylund
isabylund,
Vad kul att det uppskattas, gullig du är! Du borde verkligen prova NB, de känns passande för oss med känsliga fötter haha. Kram fina❣️
nouw.com/isabylund
agneshagelberg
agneshagelberg,

Så härliga bilder!! Och dösnygga skor, äger själv ett par New Balance och det är nog dom skönaste jag har men skulle gärna utöka med ett par till, dina var så fräscha blev så sugen på att köpa mig ett par nu <3

nouw.com/agneshagelberg
isabylund
isabylund,
Åh ja men gör det! Man kan aldrig ha för många sneakers tänker jag 😉
nouw.com/isabylund