BILDER FRÅN MIN JULAFTON!

Innehåller affiliate-länkar

Hej darlings! Nu tänkte jag visa er några bilder från min jul. Försöker hålla det ganska kort för de flesta är väl lite less på allt som rör jul nu va? Håll i tomteluvan så kör vi en recap!

Börjar med denna härliga bild från när jag hoppade på tåget och lämnade ett jävligt grått Stockholm. Tycker synd om alla som tycker det är viktigt med en vit jul, blev inte riktigt så i år.

Den här delen av Karlstad är väldigt mysig. Aa, tänk er detta på sommaren. Med en båt på kanalen och lite färg i naturen. DÅ är det charmigt.

När jag kom hem la jag mina paket under granen. Hade verkligen inte lagt nått krut på julklapparna i år, tycker en grej till varje person är lämpligt men så hade inte resten av min familj tänkt, haha. Skämdes nästan lite.

Sen gick vi, som jag nämnt förut, hem till Paula för julfika. Kissarna var såklart där. Säg hej till Skorpan och Smulan.

Efter en stund började Kalle. Jag är noga med att man ska se det men sen tittar jag knappt ändå. Pratar mest och hör nått litet kvackande bakgrundsljud, haha. Kolla den här stillbilden förresten, visst är hon sjukt lik den där otäcka clownen i Saw-filmerna?! Fy fan.

Unpopular opinion: köpta pepparkakor är godare än hemmagjorda.

Snabbspolar lite och vi gick vi hem till mamma och pappa igen och spenderade kommande timmar med att äta julmat, öppna paket och spela spel. Bad pappa göra en liten photoshoot med mig och Paula, han var otippat dedikerad och provade olika vinklar och allt :)) Det här fick bli årets julbild på Instagram.

Vet ni vad jag gjorde sen? Skulle fixa en ostmacka och slant till så jag hyvlade av en bit av knogen på min tumme, var jätteobehagligt! Jäkla julost alltså som ska va så hård. Tog för allas trevnad ingen bild på det men (TW för känsliga) det satt en ganska stor hudbit på osthyveln som jag fick ta loss och slänga i papperskorgen, så bisarr grej att göra.

Nu försvinner den kronologiska ordningen som jag så fint haft genom hela inlägget men vill ändå avsluta med att visa upp mina nya örhängen! Om jag är nöjd? Mjo då, har visat dem för allt och alla, haha. Men visst är de fina? Säg att de är fina!!

Jag hade verkligen en mysig jul. Precis lagom och det var fint att träffa familjen och få ett break i vardagen. Hoppas er dag också var fin och att ni mådde bra <3

Följ mig här ?

Gillar

Kommentarer

Ida,
Mysig jul du haft ❤ Såå fina örhängen och jag håller med om att köpta pepparkakor är godare än hembakta 😊 Kram!
onlyonewaytogo.blogg.se
isabylund
isabylund,
Tack vännen! Hoppas din också var mysig. Äntligen NÅN som håller med om pepparkakorna förresten, haha 😉 kram!
nouw.com/isabylund
celinelundqvists
celinelundqvists,
Wow vilka örhängen! Där kan jag skatta mig lycklig ändå, jag har aldrig INTE haft en vit jul. Har svårt att föreställa mig att någonsin fira julen på något annat sätt!
nouw.com/celinelundqvists
Felicia ,
ååh vilken fin jul du hade!
feliciahblogg.webblogg.se
amandaparkkinen
amandaparkkinen,
Så mysigt att träffa familjen! Roligt att höra att du hade en bra jul ❤
nouw.com/amandaparkkinen
isabylund
isabylund,
Ja supermysigt! Hoppas du också haft fina dagar vännen❤️
nouw.com/isabylund