BESÖK PÅ CHOKLADFABRIKEN

Förra veckan tog min kära vän Emelie med mig på mitt första besök på Chokladfabriken på söder. Som ni ser tyckte hon det var väldigt trevligt!

Det tyckte jag med! Har gått förbi där förut men trott det är ett sånt ställe där man bara kan köpa med små presentpåsar med praliner eller böcker om kakaobönans väg till en chokladkaka typ.

Jag har haft fel! Eller det fanns också, men det hade även ett bra fikautbud och supergod glass.

Jag valde.. fan jag minns aldrig!? Något med karamell och kolasås men det hade ett trevligare namn. De gör tydligen glassen själva och den var verkligen såå god! Generösa kulor också, det där var bara en :)

Emelie tog en chokladbakelse som var tjusig! Lite för "moussig" för min smak, har svårt för den konsistensen, men den tillfredställde nog chokladsuget skulle jag tro.

Godmorgon! Där fick ni fikarapporten från förra veckan. Idag blir det inte fika utan hard workwork. Känns så himla bra måste jag säga. Undrar hur länge jag kommer känna så innan det blir ”läääängtar till en ledig dag” istället, haha.

Hoppas ni får en fin tisdag. PUSS

Följ mig här

Gillar

Kommentarer

Emma Engström
Emma Engström,
Men gud vilket mysigt ställe det lät som alltså! Hur mysigt är det inte att gå ut och fika egentligen?! 😃 Kramnouw.com/emmaengstrom
isabylund
isabylund,
Jaa bästa verkligen 😍nouw.com/isabylund
Ajli
Ajli,
Glassen ser tamejfan mördargod ut!ajlimuller.se
isabylund
isabylund,
IT WAS! Heaven🙏🏽nouw.com/isabylund
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229