BÄTTRE DAGAR & PERFEKT PROMENADVÄDER

Hallå darlings! Här kommer ytterligare ett ”snabbt hej”-inlägg bara för att ge ett livstecken. Och visa upp dessa otroligt tjusiga bilder på mig från söndagens fika! Haha skoja, ni ser vad luftfuktigheten gör med mitt hår. Helt sjukt vilket skyfall som kom från ingenstans då förresten? Var näääästan lite mysigt där vi satt under tak och det smattrade på runt omkring oss.

Annars då, vad har hänt de senaste dagarna? Jag har jobbat och haft några BRA arbetsdagar vilket gjort mig väldigt lättad. Förra veckan var ju lite av en självförtroendekris på jobbfronten då det kändes som jag misslyckades med allt och alla blev irriterade på mig. Så det har minst sagt varit välbehövligt med några dagar nu då jag iallafall känt att jag har någorlunda koll på läget.

Igår efter jobbet mötte jag även upp Elin för en kvällspromenad runt Kungsholmen. Eller ja, nu kryddade jag lite för vi tog väl typ 1/5 av ön haha. Men promenix blev det iallafall! Tycker det varit helt perfekt väder för det de senaste dagarna så vill passa på innan det blir för kallt. Kan också konstatera att ju mer jag utforskar Kungsholmen desto mer sugen blir jag på att bo där. Så fint och en väldigt bra balans mellan natur och puls. Även enda stadsdelen innanför tull som eventuellt kan ha hanterbara priser på bostadsmarknaden. Nu ska jag visar er en liten bildkavalkad (är det ens ett ord? Aldrig använt förr, ingen aning om var det kom ifrån) från igår:

Kväll vid mig <3

Nu måste jag kila mot Solna Centrum, har ärenden att fixa och telefonsamtal att ringa på vägen dit! PUSS

Följ mig här ?

Gillar

Kommentarer