BÄSTA SISTA MINUTEN TIPSET TILL FARS DAG

- Inlägg i samarbete med Happy-day.se -

Hej raringar! Jag tror vi kan vara överens om att det generellt inte är ett sånt ”firarhumör” i samhället just nu och alla högtidsdagar får lite mindre uppmärksamhet än tidigare år. Det är såklart rimligt men pandemi eller ej så tycker jag det är fint att visa uppskattning för personer man bryr sig om! Därför kommer här ett inlägg som riktar sig till er som antingen helt glömt att det är fars dag på söndag, eller ni som inte brukar uppmärksamma sådana dagar men nu inser att det kanske är extra välbehövligt att skicka lite kärlek till sina nära och kära detta år.

Som alltid när jag ska tipsa om present så blir det att ge bort en upplevelse! Happy-day har en hel kategori (här) med förslag till just fars dag, som tex en sushikurs, fallskärmshoppning, måla och skåla (hallå vad kul, det vill jag göra med mina kompisar ju), köra go-cart, helikoptertur, ljusterapi och massa annat i olika prisklasser.

Tre fördelar med att ge en av deras upplevelsepresenter:

1. Det är något ni kan göra tillsammans som skapar minnen och stärker band. Eller helt enkelt bara är något annorlunda än det vanliga hänget.

2. Värdebevisen för upplevelsen har en giltighetstid på 3 år vilket är extra skönt under *rådande omständigheter* när framtiden är svår att planera. Pappsen slipper känna stress att han MÅSTE utnyttja det inom närmsta tiden.

3. Ni får något att se fram emot! Om ni nu ger bort en gåva för fler personer (dvs där ni själva är inräknade). Annars har iallafall han något att se fram emot, haha.

Som extra plus i kanten har jag även en rabattkod till er: ange Bylund25 så får ni 25% på hela sortimentet (gäller till och med måndag och inte presentkort eller redan rabatterade upplevelser). Sen väljer ni själva om ni vill få värdebevisen i mailinkorgen inom bara några minuter, eller hemskickat till brevlådan i en fin presentask. Oavsett vilket ni föredrar så slipper ni trängas med andra människor i butik eller hos ombud vilket är skönt. Toppen va!?

Följ mig här ?

Gillar

Kommentarer

linneassofie
linneassofie,

Super med upplevelsepaket! 😃<3

nouw.com/linneassofie
isabylund
isabylund,
Right? Känns uppskattat av alla😍
nouw.com/isabylund
emelivet
emelivet,

Vilken bra idé 😍

nouw.com/emelivet
happyM
happyM,

Åhhhh grymma tips ju!!! Kram ❤️

nouw.com/happym
beattriicee
beattriicee,

Grymma tips, blev så taggad på att köpa detta till någon i julklapp! 🥰

nouw.com/beattriicee
isabylund
isabylund,
Ja men do it!! Garanterat uppskattat 👏🏼
nouw.com/isabylund