BÄSTA HUMÖRHÖJAREN & FREDAGSTANKAR!

I början av den här veckan så var jag på dåligt humör. Haha, var bara riktigt sur och oskön utan att veta varför?! Det vände iallafall i onsdags när jag hade en så fin kväll med @matildaberlin och @linndossing. Vin, skitsnack och mys löser mycket!

Hej darlings!
Hoppas allt är bra med er! Här är det fint! Tycker den här veckan har gått ovanligt snabbt vilket är lite konstigt för jag har knappt gjort något förutom jobbat och träffen med tjejerna i onsdags då. Tiden har iallafall flugit iväg och idag är det dessutom sista juli! Har lite blandade känslor kring det.. på ett sätt är det jobbigt att tänka på att vi faktiskt går in i sista sommarmånaden men samtidigt är det skönt att gå vidare för jag tycker juli varit lite sisådär. Eller det där kändes fel att skriva för jag har verkligen haft många mysiga stunder där jag känt mig ovanligt livspeppad, men jag har också varit ovanligt sommarstressad vilket jag tror främst beror på:

1. Det har varit dåligt väder och då känner jag att jag måste ta vara på varje solstråle vi får och leva som att det vore sista soliga dagen någonsin.

2. Har jobbat mycket och därmed inte haft tid/ork att göra så "somriga saker" som det känns som man boooorde göra i juli och som aaaalla andra med semester gjort. Haha, jämförelse kan nog vara största källan till ångest va?

Jaja, uttjatat ämne kanske men behövde skriva av mig. Ska ni göra något kul i helgen? Jag jobbar såklart men slutar redan kl 14 alla dagar så finns ändå hopp om att kunna göra något efter. Idag ska jag faktiskt på AW-dejt när jag slutat vilket känns trevligt. Har bestämt att jag ska haka på Matildas utmaning med en dejt i veckan, ni med kanske? Det är så lätt att bli bekväm i singelskapet och inte orka ge sig ut och vara *minglig och härlig* men det ÄR faktiskt boostande (ibland hehe) att träffa nytt folk och dejta runt.

Hoppas ni får en fin helg vad ni än hittar på. Pusspuss!

Följ mig här ?

Gillar

Kommentarer

celinelundqvists
celinelundqvists,
MEN TACK för punkt nummer 2!! Alltså det har varit en sån stress att jobba ihjäl sig och samtidigt se alla vara ute på sommaraktiviteter och leva drömlivet, kände typ att ojdå, det är kanske sånt jag borde göra på min lediga tid? Men när man är ledig är man ju för trött för att orka styra upp något! Särskilt när vädret har varit som det har varit 😟
nouw.com/celinelundqvists
Desireekujala
Desireekujala,
Åh nr 2 känner jag igen från när jag bodde i sverige, saknar inte den känslan om man säger så <3
nouw.com/desireekujala
Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Jag har ju inte haft möjlighet att jobba den senaste tiden nu, men jag kan ändå tänka mig punkt två för dig! Relaterar ju till punkt ett att det knappt varit sommarvärme och därför har det ju knappt varit sommar :'D Så tråkigt! Åh vad man gärna hade varit med er där, så fina hela drösen!! KRAM <3
nouw.com/emmaengstrom
linndossing
linndossing,
En kväll med er två är det alla behöver för att må bra <3 Puss
nouw.com/linndossing