BÄSTA DRYCKEN ATM

Hej darlings! Oj vad jag ligger efter i rapporteringen här, har inte ens berättat om den här mysiga stunden för någon vecka sedan när jag äntligen fick årets första islatte. Vilket dryck det är! Dricker överdrivet många under sommarmånaderna och sen är jag osugen i 9 månader. Haha. Iallafall, jag var väldigt nöjd när jag fick min islatte i handen och en plats i solen.

Även väldigt nöjd med mitt sällskap, fina @matildaberlin.

Piece of art :’)

Slänger in en bild på bullarna där på Bröd & Salt också bara för att jag älskar synen av fikadiskar. (Vill förövrigt att min mobil ska fatta att jag menar FIKAdiskar och inte FISKdiskar som den alltid vill autocorra till!!)

Tihi, här försökte vi vara gulliga! Konstaterade att vi varit väldigt duktiga på sistone att få till kravlösa träffar lite spontant, ganska olikt oss bägge skulle jag tro så vi är mycket nöjda över detta. Hoppas det håller i sig :))

Följ mig här ?

Gillar

Kommentarer

hilmak
hilmak,
Nej men snälla, islatte är ju verkligen guds gåva!!! 😩😍
nouw.com/hilmak
isabylund
isabylund,
Heeeeaven🙏🏽😍
nouw.com/isabylund
Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Alltså islatte ser verkligen så sjukt gott ut!! Ska ge mig tusan på att göra en utmaning och testa det i sommar, ska försöka i alla fall!! Jag som älskar kaffe skulle nog inte tycka illa om den :> Ni två - gullisar!! KRAM <3
nouw.com/emmaengstrom
isabylund
isabylund,
Men ja! Har du INTE smakat det? Gör genast!!
nouw.com/isabylund
Jag har aldrig provat islatte, sonen älskar det dock. Ser ju gott ut men har aldrig blivit av att prova 😊.
www.saramadeleine.se
isabylund
isabylund,
Haha jasså? otippat ändå att en unge gillar 🙈 du borde smaka!
nouw.com/isabylund
fanip
fanip,
Men så gölliga, hihi 😊 Och vilken mysig fika det såg ut som! Så gott med islatte i solen 😃 Och den där kanelbullen hade man ju inte tackat nej till direkt (även om 34 kr var rätt saftigt för en bulle enligt mej, haha x)
Kram finis!
nouw.com/fanip