BÄSTA ANTI-STRESS TIPSET!

Tror egentligen det här är ett ganska klassiskt tips, minns att jag hörde det av Isabella Löwengrip för flera år sedan. Trots det har jag ändå inte följt det speciellt noga förrens nu. Försöker iallafall, haha.

Nämligen att varje gång det dyker upp någon grej du behöver göra så fråga dig om de tar mindre än tre min att bocka av. Om ja - gör det direkt! Skjut inte på alla småsaker för det byggs upp till ett berg och stressar sönder en.

Fick till exempel ett mail igår som jag behövde svara typ tre meningar på, lätt som en plätt men jag tänkte ändå ”äh gör det sen” för jag ville tydligen hellre scrolla Instagram på tunnelbanan. Stopp och belägg sa jag då till mig själv, jag kan lika gärna slänga iväg det där svaret så behöver jag inte ens skriva upp det på min to do list som är onödigt lång redan.

Enligt mig så är det ofta många småsaker som gör en stressad snarare än några få stora projekt. Kanske kan det här vara ett tankesätt som hjälper er också <3

Följ mig här

Gillar

Kommentarer

linndossing
linndossing,
Tycker det tipset är så himla bra! Det underlättar mycket för sig själv i vardagen alltså! Tack <3 Kramnouw.com/linndossing
isabylund
isabylund,
Hoppas det är användbart! Stress har man nog av ändå känner jag😫❤️nouw.com/isabylund
oliviamalm
oliviamalm,
Ibland känne jag samma sak! Att det är små saker som stressar en nouw.com/oliviamalm
isabylund
isabylund,
Jaa så jobbigt! Skönt att bocka av sen dock 😉nouw.com/isabylund
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229