APRIL & PÅSKVECKAN!

Här är några bilder från min helg som faktiskt spenderades ovanligt mycket utomhus, härligt! Kommer ett eget inlägg senare om helgen för jag har massa känslodravel att skriva av mig om kring det, haha. Inget dramatiskt alls som hänt men jag har KÄNT så mycket de senaste dagarna och sånt behöver såklart ventileras :))

Hej raringar! Gud vad knäppt att det är första april denna vecka? Sen när blev det såhär mycket vår?! Jag är inte redo för det än!! Eller jo, det är jag verkligen eftersom jag längtat ett halvår men vill tiden ska gå liiiite långsammare så jag kan njuta av allt. Dessutom är det påsk denna vecka (tur ni har mig som informerar er om vilken dag, månad och högtider det är så ni inte missar nått haha). Visste ni att påsk är min favorithögtid? Den känns så kravlös men är ändå mysig och ett startskott på den bästa tiden på året. Vid påsk kan man faktiskt vara säker på att det inte blir fler hemska köldknäppar utan vi har några härliga månader framför oss. Plus att påskgodiset inkluderar chokladägg i folie som är fucking heaven!

Vet dock fortfarande inte hur det blir i år för dumt nog var jag, som alltid, så sent ute så nu är nästan alla tågbiljetter slutsålda. Kvar finns bottenskrapen på dåliga tider med 3+ byten, buss halva sträckan och fan vet allt omständigt för att ta mig den relativt korta väg det är till Karlstad. Mmh får se hur jag gör, att lösa påskplanerna står högt upp på min to-do-list för veckan. Annat på den listan är ett jobbmöte, föreläsningar, en obligatorisk labb, vin- och filmkväll, säkerligen bli lurad en massa den 1:a april och sen hoppas jag kunna klämma in någon fika också.

Vad ska ni göra i veckan? Firar ni påsk? PUSS

Följ mig här ?

Gillar

Kommentarer