ÅNGEST AV JULBORD & ANDRA VINTERTANKAR!

Hej fina! Nu måste jag skriva av mig om några tankar jag har på temat vinter och jul. Märker nu att stress tydligen en gemensam nämnare för dem så behöver ventilera, haha. Ni får mer än gärna skriva i kommentarsfältet vad ni går och tänker på just nu. Tycker det är så kul när ni "pratar" tillbaka till mig :) Ibland är det skönt att skriva av sig också för jag vet att vissa har ångest kring denna tid på året. Eller kanske ni vill skriva om något fint och sprida mysenergi. Anyhow, här kommer min tankar.

⁕ Jag får ångest av julbord. Tänker varje år att jag vill gå på ett men inser sen att näe, det vill jag nog inte. Det är inte att själva maten som ger mig ångest utan snarare att jag får nån form av fomo för jag vill prova allt men det finns så jävla mycket alternativ! Blir stressad av bufféer överlag och julbord är ju bufféernas buffé, haha.

⁕ På tal om julbord så är det inte så mycket på de traditionella varianterna som jag egentligen tycker är gott. Känns det inte väldigt gammaldags med julkorv och kalvsylta? Älskade sånt när jag var liten dock, hackkorv med rödbetor var min favoriträtt. Vill inte ens veta vad de innehåller, är väl det som är för dåligt och blir över när man gör vanlig korv, haha.

⁕ Julkalendern kan också göra mig stressad. Haha, sorry för negativitet om jul-saker, gillar verkligen julen men som sagt är det en del stressframkallande saker kring det. Julkalendern känns som något man BORDE se och ha en åsikt om, lite som Idol. Eller PH. Haha, vilken jämförelse men..

⁕ Är det egentligen någon skillnad på julmust och påskmust? Är det en myt eller sanning att de bara byter etikett efter högtid?!

⁕ Varje ny säsong märker man "trendiga" bloggrubriker. Har ni också tänkt på det? Nu är det ju definitivt Winter Wonderland och inom kort lär it’s beginning to look a lot like Christmas att överdoseras.

⁕ Bästa jullåten är All I want for christmas is you! Tröttnar aldrig på den. Även Last christmas och jag såg mamma kyssa tomten. De har varit i min playlist året runt ;) Vilken är er?

⁕ Är det någon som nånsin lyckas vara i synk med dag-för-dag-stearinljusen? Ja, de där som har 24 streck längst med ljuset så man ska låta det brinna ner ett streck för varje dag. För mig går det ofta typ 10 dagar i ett svep när man väl haft det tänt och sen får man låta det vara en vecka för att komma ikapp.

⁕ Jag blir extremt (!) provocerad när personer romantiserar snö. När det kommer några snöflingor och man VET att om en timme kommer det vara sååå slaskigt på backen och alla ba "åååh vad mysigt med snö. Äntligen" då blir jag på riktigt irriterad. Alltså, oftast orimligt upprörd, nästan på samma nivå som när någon kommer med rasistiska uttalanden eller bodyshamear. Vet inte varför jag inte bara kan låta folk tycka som de vill?!

Följ mig här ?

Gillar

Kommentarer

Anngelic
Anngelic,
Haha jag dör av den sista delen 😃 Du skriver ju så underbart att folk runtomkring mig tittar konstigt på mig för att jag skrattar högt rakt ut 😃
//Ann
nouw.com/anngelic
isabylund
isabylund,
Åh bästa betyget juuu🙏🏽😍 glad jag blir, tack!nouw.com/isabylund
Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Att få skriva av sig är hur skönt som helst ibland! Håller med dig i så många punkter faktiskt!! Finns nästan allt för många alternativ på julbord, julmust och påskmust måste vara samma?!!, All I want for Christmas är lätt den bästa jullåten and so on! Så kul att nästan ha en "look-a-like" angående så mycket 😃 <3nouw.com/emmaengstrom
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229