A MORNINGWALK

Godmorgon hjärtan! Är kanske inte så originellt att skriva hur härligt det är med morgonpromenader och hylla det som aktivitet, men nu tänker jag göra det ändå. Att släppa ut mig på våren är lite som kosläppet; jag har nästan glömt hur skönt det är när solen värmer i ansiktet och att frisk luft kan vara ganska trevligt. Det blir som en ”första gången”-upplevelse för mig varje vår, haha.

Har börjat byta ut gymmets löpband mot utomhus allt mer, en dag förra veckan gick jag ut tidigt innan föreläsningen och traskade längst vattnet i solen. Här är ännu ett mysigt café vid mig! Som jag kanske visat förr men jaja.

Får så mycket energi och jag känner mig alltid typ snäll mot kroppen som ger den frisk luft och natur, haha. Dessutom har jag precis lärt mig i skolan att det ljus som är på förmiddagen (med blå våglängd) är det absolut viktigaste för oss om man ser utifrån pigghetsperspektiv, så ska ni bara vara ute en kort stund någon dag se till att välja förmiddagen om ni har möjlighet.

Idag blev det dock ingen morgonpromenad för jag är små seg efter X glas bubbel hos en vän igår. Hände nämligen två jättebra saker i måndags som jag vill fira, apropå det jag skrev häromdagen om att fira mer saker i livet :)) Dagens planer är därför ganska lugna, vi ska skriva en opponering på ett annat grupparbete och senare i eftermiddag ska jag träffa Hanna. Mys-onsdag! Hoppas ni också mår bra! PUSS

Följ mig här ?

Gillar

Kommentarer