A MIX FROM LAST WEEK

Hej hej!
I vanlig ordning kommer här en blandning av bilder från mina stockholmsdagar förra veckan! Tänkte visa mer från resan i veckan, hoppas ni vill läsa det :)

I lördags var jag lite deppig.. Thank Lord att jag skulle fika med Johanna för det gör alltid allting bättre. Fördelen numera med de där dagarna är att jag börjar lära mig att ta allt jag tänker på då med en nypa salt, jag vet liksom att det mesta jag får för mig inte är sanning och undviker därför att ens gå in i ältandet. Låter det bara vara med motiveringen ”är en sån dag, lita inte på nått du tänker”.

Har förresten färgat håret och är numer *chokladfärgad*. Säkert ingen som ser nån skillnad för det är aldrig nån som märker när jag ändrar nått med mitt utseende, men ändå. Haha.

Det var riktigt varmt i solen, än är det sommar hörrni!!

Igår träffade jag Ida och umgicks med henne och Elvis. Jag hade köpt en present :))) Så illa egentligen att en sån sak kan få mig att känna att jag är en helt underbar person, haha.

Min älskling!! Så mysigt att se honom igen. Vi lekte i Pippi-huset (han hade roligare än det ser ut, haha)
Vi kan väl alla vara överens om att hemmakväll har bästa godiset ever?! Nyheterna de köper in blir bara bättre och bättre. Som en delicato-nötpralin <3
Däremot kan jag inte alls förstå det här med klubbor.. är det på riktigt någon som får sötsuget stillat av en klubba? Tveksamt!
Stod en man med jätteavancerad kamera och fotade här, tänkte då att det säkert är en estetiskt vacker vy så jag tog också en bild, hehe.
Sånt här tycker JAG är estetiskt vackert; gulliga gator!
Även gått förbi vatten tydligen.

Ja, det var förra veckan det! Nu är det fokus på denna och att göra den så bra det bara går. Puss på er!

Följ mig här

Gillar

Kommentarer

Felicia
Felicia,
Bilden på dig i profil är ju så vacker!! 😃feliciahblogg.webblogg.se
isabylund
isabylund,
Åh men huuuur glad blev jag inte för de orden?😘❤️nouw.com/isabylund
wordsby
wordsby,
Men vilken härlig blogg du har!! Hittade dig av en slump när jag scrollade runt lite och jag kommer definitivt komma tillbaka. Så kul! nouw.com/wordsby
isabylund
isabylund,
Åh blir jätteglad! Välkommen hit❤️nouw.com/isabylund
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229