ÖVERSKATTADE SAKER

- Sola på klippor. Innan ni säger nått nu, jag veeet att jag skrev senast för någon dag sedan om hur härligt det är. Men när jag tänker efter är det rätt obekvämt och bökigt. Så svårt att hitta en skön ställning liggandes på en sten.

- Festivaler. Ofräscht, obekvämt, man missar de flesta av de bra spelningarna ändå, dreggigt. Näe, det är faktiskt inte så mycket positivt med festivaler.

- House. Musikstilen alltså. Allt låter typ lika och det är tråkigt att dansa till. Där blev jag just 69 år istället för 29, haha.

- Ärlighet. Det här har jag sagt förut, men man måste faktiskt inte vara så jävla ärlig jämt. Vita lögner är himla bra att använda sig av ibland.

- Game of Thrones. Människor verkar ju helt besatta av den serien?! Har inte alls fastnat (av det halva avsnittet jag sett haha).

- Skaldjur. Tror ni att någon på riktigt tycker det är gott med ostron? Kräftor? Eller calamares? Usch, ryser bara av att tänka på det.

UNDERSKATTADE SAKER

- Redbullvodka. Första tanken är att det är en billig drink man drack på Sunny Beach som 18-åring, men det är fan rätt gott. En kombo av energi och alkohol bäddar ju för en glad kväll!

- Planering. Det är inte tråkigt att vilja planera och ha struktur på saker man ska göra. Ofta är det ju planeringsmänniskorna som får saker att lösa sig. Man är inte härligare för att man är spontan.

- Sällskapsspel. Så jäkla kul! Som yngre var det lite töntigt att spela spel (åtminstone i min värld) och jag tror den töntstämpeln hänger kvar så sällskapsspel får inte riktigt en ärlig chans.

- Citatet ”tiden läker alla sår”. Vet att många blir provocerad av det halvklyschiga citatet men jag tycker ändå det stämmer rätt bra. Självklart läker inte ALLA sår helt men utifrån mina egna erfarenheter så är det mycket som blir bättre av sig själv bara man låter tiden gå. Typ heartbreak, dumma saker man gjort, saker som i stunden var förjävliga.

- Vaniljglass. Tråkigt säger vissa, klassiker av en anledning säger jag! Funkar alltid alltid.

Har ni något att lägga till på listan? :)

Följ mig här

Gillar

Kommentarer

Igår hade jag och den där pinglan en fikadejt på Pascal på söder.

Hon var glad! Vem fan är inte det med en kaffe och kardemummabulle framför sig liksom.

Jag var också glad!

Jag åt kaffemjukglass vilket var något helt nytt. Min första reaktion var ett förvånat ”det smakar kaffebönor” vilket Emelie inte tyckte var så oväntat, haha. Fick även brownieströssel till som var pricken över i:et!

Tyckte denna bild såg så fransk ut! Antagligen bara för man skymtar nått rödvitrutigt i bakgrunden :))

Emelie är en true blogger och fotade

Jag tyckte att smaka på glassen var mer relevant. Det var så himla härligt att kunna sitta där i perfekt temperatur och prata om hennes resa, kärlek och.. män, haha.

Hi sweethearts! Har precis kommit hem från en fika med bästis. Det blev visst idag istället för imorgon. Bara tisdag och mina ”veckans planer” har redan ändrats med andra ord, haha. Igår blev det som planerat iallafall då jag hade en så fin stund med Emelie som ni ser ovan.

Kan knappt förstå att det är sista juli imorgon. Läste nånstans att det klassas som sensommar nu.. Que? Gillar inte den tanken! Imorse när jag gick ut var det nääästan lite kallt, det kändes så ovant. Trodde aldrig jag skulle skriva det här men det var nästan lite skönt, mest för att nätterna blir så svettiga och då blir jag panikvarm när jag är ”instängd”. Fast nu får det får gärna bli sommar igen resten av veckan tack, är inte nöjd än :))

Nej, nog med småprat. Nu ska jag ta mig en kopp kaffe och sen dra ut igen. Hoppas ni har en fin dag. PUSS!

Följ mig här

Gillar

Kommentarer

Hej raringar! Nu vill jag ta upp en sak som jag pratade med en kompis om. Vi skulle uppdatera varann om livet på sistone och då sa hon något i stil med ”har sett en del av vad du gör på Instagram och du verkar haft en riktig fest- och livsnjutar sommar hittills”. Då skrattade jag för det år verkligen långt från sanningen. Sen tänkte jag efter och faktum är att om man kollar på mina bilder och storys så är det ju en hel del AW, fotograferingar med duktiga människor och mysiga fikor ute.

Insåg då att även vi vanliga dödliga (dvs inte offentliga personer) ger en filtrerad bild av verkligheten. Det har ju varit mycket prat om att influencers får folk att må dåligt när de bara visar sina perfekta liv, men oavsett man är känd eller inte så visar de allra flesta bara livets highlights. Nu menar inte jag att jag verkar ha nått superglammigt liv som ni avundas, men på nått sätt tror jag nästan man kan må sämre av att jämföra sig med andra ”vanliga” personer än Influencers. De har FÖR perfekta flöden för att man ska kunna relatera, som att man är i olika ligor och för olika för att kunna jämföra. Förstår ni hur jag menar? Lite svårt att förklara, haha.

En annan grej: igår var det en kille som skrev till mig på Tinder att han ”såg på Instagram att du verkar gilla att äta gott och posera. Stämmer det?”. Haha, är det den bilden jag skickar ut av mig själv? Började fundera på hur jag egentligen uppfattas, har nämligen en känsla av att man får en annan bild av mig än sanningen här via bloggen. Är därför så nyfiken på vad NI har för bild av mig utifrån mina sociala medier. Låt oss ägna några minuter åt att diskutera mig! Haha, nejdå.. men har ni nån spontan tanke: Snäll? Ytlig? Glad? Falsk?

Var ärliga, vore bara roligt att höra :) PUSS!

Följ mig här

Gillar

Kommentarer