Innehåller affiliate-länkar

Hej mina hjärtan!

Äntligen kommer jag in här på bloggen! Få saker gör mig så stressad som när teknik strular, var nästan jobbigt på riktigt nu när Nouw legat nere, haha. Nu verkar det dock vara ordning igen så hoppas det håller i sig för jag ska sammanfatta min vecka för er:

3 BRA SAKER

- Träffat massa kompisar och tagit ikapp lite av mitt sociala liv från senaste halvåret :))

- Hade en så mysig och välbehövlig AW i solen med Elin i fredags.

- Vi har bokat hotell i Malaga!!


3 DÅLIGA SAKER

- Att någon kommenterade Idas vlogg (där jag var med) och frågade om jag är gravid. Haha fuck you, så kan man inte fråga! Blir också irriterad på mig själv som bryr mig.

- Har ett ont munsår som suttit i hela veckan.

- Det här är väl mer en fråga än något jättedåligt från veckan, men jag har vaknat varje natt av att jag ligger och spänner benen. Som när man sträcker på sig på morgonen fast jag gör det bara med benen. Känner nån igen det? Har hört från ett håll att det är vätskebrist, från ett annat håll att det är ångestspänningar. Någon som vet?

3 MATERIELLA VILL HA

- Ny bikini. Denna (klick) till exempel. Tycker dock att det är svårt att köpa bikini online för kropparna som visar dem ser ju ut som typ 0,5% av befolkningens. Önskar de kunde ha olika kroppsformer, och då inte bara modellkropp eller så kallad plus size (som dock är väldigt "perfekta" plus size bodies. Känns som vissa företag bara börjat med det för att visa att de minsann inte bidrar till kroppshets). Var är platt röv kroppen undrar jag? Eller putmage och små bröst kroppen? Eller cellulitlåren? Vet att många blir provocerade nu av att jag klagar på det här då jag har en normativ kropp, men jag tycker ändå jag har rätt att prata om det. Sorry för rant men ni vet att jag går igång på ämnet.

- Sånt här (klick) kaffeset. Så fint att dricka kaffe i glas.

- Stativ till min kamera nu när jag ska försöka få till fler videos.


3 GODA SAKER
Oj, minns knappt vad jag ätit i veckan, men okej. De här sakerna var goda.

- Glassen från StikkiNikki

- Amandas cookie dough pannkakor (kolla in hennes inlägg här)

- Lingongrova. Ätit med leverpastej och gurka till frukost varje morgon. Hade glömt hur gott det brödet är!

Haha min glass ser så futtig ut bredvid @amandalarssons pannkisar (hennes bild)

3 TANKAR

- Har sett två ätbara kombinationer som verkar väldigt trendiga men jag inte alls förstår det goda med, det är: vattenmelon + fetaost och bröd som man doppar i olivolja. Kan detta verkligen vara gott?

- Jag är trött på fotboll. Varje gång jag slår på TV:n är det match. Ge mig nyheter, antikrundan, trav, ja vadsomhelst förutom fotboll.

- Det är så ovärt att jag lagt så jävla mycket energi på att tänka på kalorier när det är så diffus och otillförlitlig sak. Jag tror att vi om 10 år kommer inse att det mesta vi vet/tror om kalorier idag är totalt fel.


3 TIPS

- Anders Hansens sommarprat! Sjukt intressant. Handlade bland annat om hur hjärnan funkar och varför vi mår så dåligt idag.

- Mango! Inte frukten (även om den i och för sig också är jävligt god) utan butiken. Så bra rea och det fanns fortfarande massa fina saker kvar när jag var där i fredags. Köpte tre blusar för 400kr. Som hittat!

- Ta en promenad utan hörlurar. Behöver inte vara långt för det kan bli tråkigt men bara gå ut i 10 min och lyssna på världen. Det är typ meditativt.

Berätta om er vecka! Har den varit bra/dålig?

Följ mig här

Gillar

Kommentarer

Hej lördag!

Hur är läget? Idag mår jag bra och är glad för ny dag, igår var inte livets bästa dag för mig precis. Hade småångest som kröp fram under förmiddagen, jag kände mig rastlös och irriterad och dessutom hände det en grej som spädde på min utseendeångest och det var droppen. Då fulgrät jag en halvtimme och sen sminkade jag om mig och åkte mot stan. Träffade Elin och det var bästa tänkbara. Vi drack bubbel och pratade framtidsplaner, åh vad hon alltid får mig att må bra!

Alltså jag fattar att tjat om min fulhetsångest låter uppmärksamhetssökande, känner mig alltid ytlig och fånig när det värsta gått över men när jag får de där stunderna är det fan tufft. Igår hulkade jag fram till mamma att ”buhuuu ingen kille kommer vilja ha mig när jag ser ut såhär”. Haha what? Jag är alldeles för gammal för att 1. tänka att utseendet är ALLT när man blir kär i någon och 2. tycka att det absolut viktigaste i livet är att få bekräftelse från varje man jag möter.

Hursomhelst - Ny dag. Nya tankar. Nya äventyr. Ska in till stan och dricka vin med Sarah. Vi tänkte gå till Mr French men får se om det är för mycket folk där. Oavsett var vi hamnar så känns kombon alkohol, kompis, sol väldigt nice så det här kommer nog bli en bättre dag :)

Hoppas ni mår bra mina hjärtan. Puss!

Följ mig här

Gillar

Kommentarer

Godmorgon godingar! Nu ska jag berätta om min tisdag då jag äntligen fått till en träff med Amanda (och valp-Stina då såklart).

Vi möttes vid Hornsbergsstrand med målet att köpa glass. Känns som jag pratar om det området hela tiden men det är så nära mig, älskar stämningen där och det är mitt kvällspromenadstråk ;)

Att ha en hundvalp är lite som att ha en bebis - allt blir så mycket mer omständigt men man inser inte det förrän man är där. Så mycket man måste tänka på liksom. Vi gick iallafall till Stikkinikki där man som tur var fick ta in vovvar. De poserade glatt för mig!

Köpte glass och halvsprang till bryggan för att ”hinna fota innan de smälter”. Usch man är så jävla sociala medier skadad att det nästan är sorgligt. Vi hann dock inte utan båda var helt kladdiga av glassdroppar och fick halvt hetsa i oss glassen, haha. Fick iallafall till en helt okej bild tycker jag. Minns inte vad vi tog för smak, Amanda hjälp mig?! Något med karamell och salt tror jag, har nån grej för de två kombinerade just nu. Megeeet god oavsett!

Här var nog enda sekunden Stina var stilla. Sån drömmande blick, hon fick väl syn på min glass eller nått, haha.

Familjen And kom förbi. De var såå fluffiga de där små!

Efter glassen strosade vi där längst vattnet. Visst passar jag bra med hund? Ser så vuxen och ansvarsfull ut med en annan individ som jag tar hand om.

Hittade en badplats! Där på klippan vill jag ligga och sola nån gång i sommar också.

En bild till på oss utan hund. Efter någon timme tog vi följe till tunnelbanan och kramades hejdå. Det var en väldigt fin eftermiddag :) Hoppas även att denna dag blir fin, ska möta Elin senare för AW och i helgen händer massa skoj! PEPP! Puss på er!

Följ mig här

Gillar

Kommentarer