I tisdags var det lanseringsevent för Idas nya produkter, jag var givetvis där! Tog inte så många bilder själv men @amandaparkkinen var där så vissa av dessa är tagna av henne (tack raring). Elin och Lisa var också där också som ni ser ovan. Vilken tight trio vi blivit, är så jäkla glad för dem!!

Men vi spolar tillbaka några minuter och jag gick längst min favoritgata med snabba steg, var jättesen. OBS! Det var Alex fel :)))

Skulle hit!

Stämningen var på topp när jag kom och alla verkade ha en trevlig stund. Eftersom jag som sagt kom sent så var den veganska buffén inte lika fin som i början skulle jag tro, men oj vad gott! Jag gillar verkligen grillad aubergine. Eller vad den nu är när den blir sådär supermjuk och mosig.

Slog mig ner vid en ledig plats. Hamnade vid ett bord med massa härliga människor. Gud vad jag gillar denna typ av tillställningar när man får mingla och networka lite, haha.

<3

Det här ser såå mycket ut som en dopbild, haha.

De nya produkterna! De där tre parfymerna luktar supersomrigt. Mmh. Har ni provat hennes BUS förresten? Vad tyckte ni isåfall?

Godmorgon fredag! Där var några bilder från min tisdag som var en mycket bra dag. Resten av veckan har även den varit bra och rullat på i en himla fart. Sista maj idag, helt galet!
Är uppe med tuppen nu för jag börjar tidigare idag. Men det gör inte så mycket för det är ju bara en jobbdag nu innan ledigt igen. Och då är det systerhelg! Vi båda är lite krassliga dock så kommer kanske inte vara fullt ös på dessa brudar, haha. Men ser fram emot att bara umgås, fika (hehe) och göra nått mysigt.

Hoppas ni får en bra helg, puss!

Följ mig här

Gillar

Kommentarer

De senaste månaderna har jag *jobbat* för att gå upp i vikt, ni har nog inte missat allt prat om de där näringsdryckerna, haha. Nu börjar det ge resultat vilket såklart är toppenbra eftersom det är det jag vill och behöver för att må som bäst. Byxor sitter tightare runt låren och jag får knäppa upp jeansen när jag sitter ner.

Jag skulle ljuga om jag säger att ingenting med det här är jobbigt för mig. Som före detta anorektiker kommer grejen med att ”växa ur kläder” ALDRIG förknippas med något trevligt. Dessutom är inte kroppen speciellt proportionerlig och sexig just under viktuppgångsfasen, det vet jag av tidigare erfarenheter.

Men vet ni vad jag påminner mig om då när jag står där och inte får igen jeansen längre? Jag påminner mig om hur det var när jag var sjukligt smal. Hur mitt liv med en så underviktig kropp (och hjärna) bestod av konstant trötthet, rastlöshet och ångest kring det mesta (bara fakta att man får mer ångest /irritation när man har lågt blodsocker). Mitt liv då innebar tvångsmässighet som gjorde att jag sa nej till att träffa kompisar för jag var tvungen att följa mina rutiner. Det innebar en hjärna som inte kunde slutföra en enda jävla normal tanke för all energi den hade gick åt till siffror och att planera matintag. Det innebar konstant oro för att något oplanerat skulle dyka upp under dagen och förstöra min plan. Det innebar hemsk skam kring alla lögner jag behövde dra för att komma undan jobbiga situationer.

Nu talar jag bara för mig själv men jag har insett att mitt mående påverkas så mycket av min vikt att jag inte kan leva livet fullt ut med en underviktig kropp. Och jag tänker INTE utsätta mig för den sorgen och ångern jag kommer känna i framtiden när jag inser att jag inte levt mitt liv som jag velat bara för jag tycker det är läskigt med förändringar.

Så även om jag tycker det är liiite jobbigt att få sådär svart på vitt att kroppen förändras så är jag så otroligt stolt över mig själv och tänker aldrig tillåta mig att se det som något negativt!

Följ mig här

Gillar

Kommentarer

Är jag glad över sovmorgon imorgon. Bästishäng imorgon. Tanken på sommarkvällar och soliga uteserveringar. Ja jag är fan på ganska bra humör :)

Är jag trött på Influencers som vill visa att de är *vanliga människor* genom att berätta att de också har ”fuldagar där de glider runt hemma med fett hår och urtvättad T-shirt” och sen visar en bild där de i själva verket är SKITSNYGGA. De är liksom snyggt sunkiga om ni fattar vad jag menar?

Oroar jag mig för inget var spontana svaret men då blev jag direkt oroad över att jag inte var oroad. Det måste ju innebära att jag glömt något vilket nu gjorde mig stressad. Haha. Välkommen till min hjärna!

Tänker jag på att koriander är så äckligt! Insåg det tidigare idag när jag smakade det för första gången! Har gått 29 år utan att veta hur det smakar. Nu vet jag. Det var inte precis en smakhöjare.

Tittar jag på inget för jag skriver denna lista?! Finns det folk som multitaskar så bra att de kan se serier och blogga samtidigt? Hursomhelst, ikväll ska jag kolla på sista avsnittet av Modus. Himmel vad bra den serien är!

Vill jag ha en privat fotograf som ständigt är tillgänglig så jag får nått jäkla bildcontent till denna blogg.

Ser jag fram emot att Paula kommer hit i helgen!

Drömmer jag om: förutom resor och att bli rik (som jag alltid drömmer om) så tänkte jag precis på hur gärna jag vill vara egenföretagare i framtiden. Drömmer om att jobba för mig själv, bestämma över mina dagar och göra det jag själv brinner för.

Är jag sugen på: pannkakor! Helst vanliga tunna, optimala sättet att äta dem på är såhär: lägg platt på tallriken, smeta ganska tunt lager blåbär- eller hallonsylt på, rulla till ett rör och skär röret i slantar. Typ som rulltårta. DÖGOTT!! Hur äter ni era? Eller det kan väl inte bara vara jag som har en utarbetad metod? Haha.

Följ mig här

Gillar

Kommentarer