Innehåller affiliate-länkar

- En solig och varm sommar.

- En staycation. En natt (eller två) på hotell med dubbelsäng, fluffiga täcken, hotellfrukost, slippa städa, spa-avdelning.. ja, behöver skämma bort mig själv lite, har slarvat med sk selfcare på sistone.

- Premiär för barbent! Är så befriande på nått sätt att få släppa benen fria, haha.

- Roströda plagg! En kompis köpte denna och jag bara älskar den färgen, tror det kallas roströd? Här nedan är tre andra som ropar på mig. Ida såg den gröna klänningen nedan och ba "den där är SÅ mycket du Isa". Hur nöjd blir man inte över att ett så gulligt plagg är jag?! Haha.

Kjol HÄR // Klänning HÄR // Linne HÄR

- Energi och psyke som en normal människa. Men det är väl inget speciellt för just nu :))

- Fixade naglar. Har bestämt att göra naglarna när (om?) mina händer blir normala nån gång. Jag känner mig alltid SÅ mycket finare när jag har fina naglar. Samma sak med läppstift. Ett lager läppstift och plötsligt känns det som jag ska på gala, haha.

- Glass! Vill alltid ha glass under perioden april-september. Känns som glass nästan är lite näringsrikt också?! Kalcium liksom hehe.

Har ni nått speciellt på er önskelista? :)

Följ mig här

Gillar

Kommentarer

I lördags hade jag en så mysig stund med Elin och Lisa. Det var då vi skulle ”dricka vin” men det slutade med bulle och kaffe. Varför har det blivit på det viset så många gånger på sista tiden? Haha. Hursomhelst, mötte upp donnorna vid rådhuset.

Och gick längst vattnet till Mälarpaviljongen. Aldrig varit där förr men hört så mycket bra om det. Och det stämde verkligen! Håll i hatten vilket mysigt sommarhak.
Allt var utomhus och man kunde bland annat sitta på "båten", som de kallade det. Egentligen var det bara en vanlig brygga men aja, båten låter roligare kanske. Lånade toaletten där och den var nere i en liten kabyss. Rätt cool kissupplevelse. Hur kan jag ens den båttermen förresten? Intressant att vissa saker fastnar i minnet medan det viktiga ofta trillar bort.
Trodde inte de hade fika där men det fanns visst, bra utbud också. Lisa hade varit ute kvällen innan och Elin skulle äta, eftersom jag inte vill dricka vin själv så blev det bulle och kaffe istället. Klagade dock inte alltför mycket på det :)
Mitt fina sällskap! Åh vad glad jag är att ha dessa i mitt liv. Lärde känna dem när jag bloggade på Devote, Elin gjorde praktik där och Lisa var deras fotograf. Tack devote för att ni förde oss samman!
Solen hade sagt adjö för dagen när vi sågs så det var väldigt skönt att vi fick platser vid infravärmen. Satt där en bra stund och pratade jobb, lägenhetsköp och relationer. Bland annat att vissa tycker det är fel när ens partner likear andra tjejers bilder på Instagram. Wtf? Ingen av oss förstod hur kan man bli sur över det..


Efter någon timme började vi bli kalla och det kändes som dags att dra oss hemåt. Men först gick vi förbi Lisas nya lägenhet för husesyn. Tycker det är så roligt att spana in folks hem, ska alltid komma med idéer hur de bör inreda och fixa, haha.

Hoppas ni har en bra start på veckan. PUSS!

Följ mig här

Gillar

Kommentarer

Heeej darlings!

Åh vilken underbar helg det blev! Dels vädret och mysigt sällskap såklart, men också att jag fick brev i fredags om att mina blodprover såg ”helt normala ut”. Antar jag kan tolka det som att jag varken är glutenintolerant eller har problem med sköldkörteln. Jag trodde inte jag skulle bli SÅ lättad över det men det blev jag! Gjorde liksom att jag gick in i helgen med en good vibe.

Nu går vi vidare till veckans planer, de ser ut på detta vis:

MÅNDAG: är nästan lite nervös för idag på jobbet ska jag träffa mediumet Marisol igen. Pratat med henne en gång förut och det var läskigt hur hon såg rätt igenom en på nått sätt. Ida frågade om jag ville bli spådd, aldrig i livet svarade jag då. Skulle inte få en upplyftande prognos tror jag, haha. Så istället vill jag prova hypnos! Så spännande!!

TISDAG: är visst Valborg då. Ursäkta partypooper men ogillar den dagen, det är som en regel att alla ska göra något festligt. Frågan som ställs är inte ”ska du göra något på Valborg” utan ”VAD ska du göra på Valborg?”. Jag ska i alla fall möta upp Johanna efter jobbet för ett glas vin, det är min typ av firande det :))

ONSDAG: ledig på dagen så ska träffa Sandra, mys. Sen ska jag jobba några timmar på kvällen då Alex och Ida ska på gala.

TORSDAG: ska till dietisten på morgonen, sen jobb och sen ska jag bums hem och bara vara hemma. Känns som intensiva dagar innan så lär vilja vila mig. Skönt!

FREDAG: kan ni förstå att det kommer vara maj här? MAJ! Galet. Har iallafall bara jobb planerat än så länge så får se hur dagen blir.

HELGEN: har inte alls planerat helgen noga. Vet bara att jag ska söndagsfika med någon (brukar påbörja jakten efter sällskap runt ons/tors haha). Jag är också sugen på *utflykt* på lördagen men det beror ju helt på vädret. Igår var det faktiskt riktigt kallt tycker jag. Man har nog blivit lite bortskämd efter förra sommaren och senaste veckan.

Hoppas ni får en bra måndag, pusspuss!

Följ mig här

Gillar

Kommentarer