Innehåller affiliate-länkar

Hej sweethearts! Som alltid på söndagar kommer här en sammanfattning av veckan

VECKANS BÄSTA
Brunchen igår! Åh det var så mysigt och gott och trevligt och allt det där! Mer om den kommer i ett eget inlägg :)

VECKANS SÄMSTA
En personlig grej som hände i fredag som jag inte riktigt vill prata om här men det var riktigt jobbigt.

VECKANS GULLIGASTE
Dessa två. Inte enbart för de har med påsk att göra utan även citatet ”keep calm and carrot on”. Haha orkar inte.

VECKANS KÖP
Denna supervåriga toppen! Väldigt ovanlig färg för att vara jag men jag gillar den. Ska visa bilder där jag har den på mig snart.

VECKANS STÖRIGA
Överdrivna och oäkta kommentarer. Vet att det här är en konstig grej att ens reflektera över men enligt vissa av mina vänner så har ju jag konstiga saker jag stör mig på, haha. Förut var min stör-grej när någon kommenterade typ ”fin bild” på ett inlägg där någon skrev deppiga eller allvarliga saker, men på sistone har det skiftat till att jag irriterar mig på överdrivna kommentarer. Alltså NÄR det blir uppenbart att de inte menar det, annars är det bland det bästa jag vet med smickrande ord :)) Det jag syftar på nu är att vissa personer skriver så himlaaa fina ord till en och sen en timme senare ser man så gott som exakt samma kommentar från dem i andra bloggar. Då blir jag av någon anledning lite kränkt, haha. Fjäska gärna för mig men mena det tack! Säg att nån annan tänkt på detta?

VECKANS TANKE
Jag borde införa en regel att inte hålla på med telefonen efter 23. Även om jag inte håller på med något stressande eller jobbrelaterat så gör mobilen ofta att min hjärna blir superaktiv sen när jag ska sova. Kan vara att jag skrivit med en kompis om nått som jag sen ligger och funderar över, att jag läst en artikel på Aftonbladet eller att jag sett/läst något på Instagram som väcker nån tanke.

VECKANS GODA
Det jag åt på brunchen igår; surdegsbröd med avokado och stekt ägg (om ni minns har jag cravat det i typ ett halvår, haha. Njöt SÅ), en hallonbellini och sen delade vi på sötpotatispommes. Mmmh.

VECKANS STOLTA
Tog tag i ett samtal jag skjutit på alltför länge för det var ett jobbigt ämne. Jag för 2 år sedan hade nog undvikit det helt för jag inte orkade ta risken att någon blir arg på mig, därför jag känner mig stolt nu. Kanske har man utvecklats lite ändå, haha.

VECKANS TIPS
Butiken & Other Stories. Vet att många fick upp ögonen för den för flera år sedan men jag fastnade aldrig för det kändes som så ”svårt” mode, typ Filippa K eller Acne vilket inte är min stil. Men så gick jag in där i veckan ändå och håll i hatten vad mycket fint de hade!

Nu ska jag iväg och jobba någon timme, sedan möta upp en kompis och efter det hem för söndagsfix. Hoppas ni får en härlig dag, puss!

Följ mig här

Gillar

Kommentarer

Två bra riktlinjer:

Avfölj: konton som får dig att känna dig ful, får ditt eget liv att kännas tråkigt, får dig att fundera på om du kanske ska ”deffa till kroppen lite” eller får dig stressad över framtiden för du inte är på samma plats i livet som dem. Konton, som bara genom en bild, kan vända hela mitt humör från pepp till depp och ditt självförtroende från topp till bott, ja de är inte rätt konton för dig. Otroligt onödigt att utsätta sig för.

Följ: konton som gör dig glad och peppad, inpsirerar eller har jävligt vettiga captions som ger dig motivation till mål du har i livet. Nya grejen för mig är konton som sprider någon form av ”kunskap” så man får sig en tankeställare av det man läst. Ofta gällande självkänsla, selflove och mental utveckling. Det är sånt jag diggar på Instagram nuförtiden, haha.

Appropå det här ämnet - vilket är ert favoritkonto på Instagram? Kommentera nedan så kan jag skriva ett tipsinlägg med dem sen ifall det blir tillräckligt många ;) vi kanske kan hitta nya favoriter allihop!

Följ mig här

Gillar

Kommentarer

Hej fredag och snart hej helgen!

Hoppas ni vaknar och mår bra idag! Jag mår himla bra när jag tänker på alla saker jag ser fram emot kommande veckor. Bara tanken på det gör mig på bra humör!
Tror jag skrev en liknande lista för någon vecka sedan men den här är faktiskt uppdaterad OCH jag älskar att peppa för saker så ni får stå ut eventuell upprepning.

Jag ser fram emot..

❥ Brunchen med tjejerna imorgon.

❥ Påsken (don't worry, ska inte utveckla den punkten och tjata mer om min påskkärlek just nu, haha).

❥ Klassikern som nog alla har med på dessa listor; hänga på uteserveringar. Oj oj vad jag ska sitta på uteserveringar i år! Glass, vin, kaffe eller mat spelar ingen roll. Det ska bara vara sol och härlig stämning.

❥ Ljumma kvällspromenader i skymningen. Huh, "skymningen" är ytterligare ett sånt ord jag cringear sönder av, tycker det låter som man försöker vara poetisk. Fast jag vet ingen synonym så använder det ändå. Tänk att gå ut i t-shirt vid typ 21 och det är ljust och man fryser inte. Känns avlägset, har nästan glömt hur sommaren kan vara tror jag.

❥ Grilla. Framförallt doften faktiskt. Funkar nästan lika bra att gå förbi ANDRA som grillar och sniffa, haha.

❥ Sommarkläder! Dels för det är skönt att slippa pälsa på sig fyra lager när man ska ut men också för att jag tycker det finns fler *piffiga* plagg, som ändå är bekväma, för vår och sommar än vinter.

❥ Kvällsbad. Förra sommaren gick jag ner till Sicklasjön nästan varje kväll, det var sån fin tradition! Nu bor jag faktiskt också nära vatten så ska försöka göra det så ofta jag kan varma kvällar.

❥ Nästnästa helg då två kompisar från ”gymnasiegänget” kommer hit och hänger med mig och Sandra. Så mysigt, har redan sett ut ett charmigt café långt utanför stan vi ska till, haha.

❥ Avslutar med den punkten jag tror är det som gör mig allra gladast just nu, nämligen tanken på att vi har sommaren framför oss. Alla veckor av ljus och förhoppningvis någorlunda fint väder. Känner sån lättnad när jag tänker på att det är flera månader tills det kommer snö och minusgrader igen. Åh.

Om ni känner på samma sätt som jag för kommande månader, vad längtar ni mest efter? Säkert nån som har nån lite udda grej, haha :)

Följ mig här

Gillar

Kommentarer