Godmorgon vänner och sista dagen på 2018!

Hoppas ni får en jättebra nyårsafton! Om ni är nöjda med detta år så ska 2019 bli MINST lika bra, har 2018 varit tufft så är detta verkligen symbolisk dag att lämna det på. Försöka använda de erfarenheter året gett er för att nästa ska bli ännu bättre, det ska jag! Även om jag är nöjd med året finns det såklart massor jag vill ska bli bättre och jag tar med min lärdomar om vad som får mig att må dåligt, vilka ”fällor” och situationer som leder till dåligt mående. Jag tar också med mig de stunder jag mått riktigt bra och känt mig helt på rätt plats, det ska jag se till att ha mer av 2019!

Puss och tack för att ni hängt med mig detta år <3

Följ mig här

Gillar

Kommentarer

Hej fina!
I onsdags hittade vi ett så himla nice café precis vid strandpromenaden. Såg ut som ett ganska omysigt juiceställe men de hade ett såå brett och bra utbud! Sallader, wraps, mackor, bananbröd (!), morotskaka osv osv. Både jag och Paula vill gå dit och äta lunch snarast och jag bara måste prova deras tigerkaka och bananbrödet med kanel, mums!
Oj, svävade iväg, åter till besöket i onsdags då vi köpte frozen yoghurt. Fanns hur många toppings som helst att välja på från tre kategorier: frukt/bär, kakor/nötter och klet (som Nutella eller jordnötssmör). Aa, kategorin hette inte klet på caféet bara så ni vet ;)

Jag valde Oreos, Paula tog Nutella och mamma mango. Kaffe till det givetvis, har inga problem att dricka kaffe i stekande sol :))

Var verkligen såå gott! Tror faktiskt aldrig jag ätit frozen yoghurt utan smak förr. Var dock mer topping med glass än tvärtom, haha. Halva bägaren var fylld av Oreos och Paula hade en halv Nutellaburk i sin botten, som en tennisboll i storlek, haha. Men vad gör det när man valt goda tillbehör va?

Att kunna äta glass i december utomhus i december, det är helt underbart!

Följ mig här

Gillar

Kommentarer

Hej finisar!
Nu sitter jag på balkongen med en kopp kaffe och kollar ut över havet, känns som ett så perfekt ägonblick att jag bara vill pausa tiden. Ser ut såhär framför mig. Eller okej där ljög jag lite, bilden är från igår för idag är det mulet och blåser så jag har tjocktröja och filt, haha. Men ibland kan jag väl få förfina mitt liv i bloggen tänker jag.

Tänkte visa er några bilder från en dag här, minns inte ens vilken vilket är ett klart tecken på semestermood. Började som alltid med morgonpromenaden.

Åt sedan frukost bestående av rostmackor med ost, vaniljyoghurt och flingor och en kopp jävligt starkt kaffe. Var så hungrig då efter promenaden så var inte på kartan att stagea det lite fint för bild, haha.

Hängde sedan på stranden någon timme, gick och handlade lite snacks och åt lunch på balkongen.

På några ställen längst stranden har sandkonstnärer varit i farten och gjort sådana här konstverk. Så ballt! Har klurat massor på hur fan det går till, att det inte rasar ihop liksom.. min teori är något kemiskt medel eller hårspray som stabiliserar det. Vad tror ni?

Snabbspolar någon timme och jag blev rastlös. Hörde ett rykte att Primark och Bershka skulle finnas i en galleria ca 20 min bort. Tog genast på mig promenadskorna och gick iväg, känner att detta stråk är något bättre än Solna centrum med slask.

Kom fram!

Skojar inte när jag säger att det var ca 60 pers i kön på Primark. Sånt pallar man ju inte, dessutom tycker jag den affären var liiite överskattad, blev inte euforisk liksom. Gick istället till Bershka där jag gick loss. Vill visa er allt!! haha. Denna tröja var iallafall ett kap. 150 kr!

Efter shopping behövs energi! Mötte upp mamma på ett supergulligt torg här i närheten.

Vi fikade. Kallar detta sockerkaka 2.0 och en perfekt kaffe på det. Energi - check!

Jag får inte nog av att bara strosa längst stranden och kolla på havet och palmer, mina två bästa utomlandsgrejer, haha. Det är ju så fint verkligen, känns så knäppt att se era snöbilder hemifrån. Här var det kvällssol!

Vet inte om det är trist för er med dessa uppdateringar härifrån men kan inte precis liveblogga om så mycket annat just nu.. Hoppas ni har det fint där hemma iallafall. PUSS

Följ mig här

Gillar

Kommentarer