Att komma hem till min lägenhet. Kan fortfarande inte förstå att jag äger en lägenhet!? Den är min, jag får bo där hur länge som helst, den är mysig och helt perfekt för mig.

När jag klarar något jag inte trodde jag skulle klara. Sånt jag skjutit på för jag undermedvetet tänkt att det kommer vara för svårt/jobbigt men att sedan få tummen ur och bara göra det och inse att det faktiskt inte alls var så farligt. DEN känslan <3

Caféfika. Sekunden man slår sig ner med en rykande kopp kaffe, tar ett djupt andetag och sedan pladdrar konstant i någon timme. Då mår jag!

Att planera resor. Som ni har nog förstått att jag älskar resor! Älskar även att känna det där förväntanspirret. Att sitta och göra listor på ställen man vill besöka, caféer att prova, stränder att sola på.. aa, det är halva nöjet!

Komma in i värmen vintertid. Tror det är med på topp 5 av mina bästa känslor. De där första sekunderna när man kommer in på någon varm plats efter att varit ute i regn, snö, iskyla ja fan vet alla hemska väder det är här i Sverige. Jag får typ en rysning av välbehag, haha.

Bläddra i resetidningar och drömma mig bort. Ser jag några riktigt härliga kan jag börja gråta. Tror det är för att resor alltid varit en av de största motivationerna för mig att *kämpa* och bli frisk. Har gjort SÅ många kollage med resebilder och haft på väggen när jag varit i behandling för att det hela tiden skulle påminna mig om mina mål.

Skriva listor och sedan kunna bocka av saker. Jag får ofta en gnagande ångest när jag har mycket i huvudet och känner att jag inte har ordning på saker. Då kan jag inte slappna av om jag inte känner att jag får struktur på livet. Skriva to-do listor är livets grej! På mina kan det vara allt från att komma ihåg att tvätta spegeln, raka benen eller ringa läkaren.

Vara till hjälp för andra. Jag älskar verkligen att känna hur jag underlättar någons liv, det behöver inte alls vara stora saker utan snarare tvärtom - att jag gör något som för mig är en pyttegrej men som hjälper någon annan så mycket. Som att leka med Elvis en kvart för att Ida verkligen måste hinna duscha innan ett möte. För henne gör det jättemycket medan det för mig bara är mysigt att få leka lite med en bebis. Tror alla människor behöver känna sig uppskattade för att må bra.

Vad är på er må bra-lista? Gör mycket av det i helgen :) Ska själv bli bättre på att göra mer av det jag mår bra av på riktigt och inte bara köra på per automatik med vardagen och det jag tänker är måsten. PUSS

Följ mig här

Gillar

Kommentarer

Godmorgon hjärtan!

Hoppas er vecka rullar på fint! Jag är så dagblind just nu, kändes som lördag i onsdags och måndag idag, haha. Men lyxigt med två dagar ledigt till :)
Idag skulle jag träffat Amanda men hon var tyvärr tvungen att jobba så vi får skjuta lite på det. Ska istället ta ett glas vin med Lisa, och kanske Elin, så det känns ändå som ett bra substitut, haha ;)

Tänker också jag ska tvinga med henne på stan och kolla efter julklappar och lite julpynt till mig. Kommer inte precis gå all in med pyntet då jag dels ska utomlands men också firar själva julafton i Karlstad. Men jag funderar på att köpa en minigran för de är så gulliga!

Har alltid haft en kärlek till sådana där rörliga juldekorationer, trots att de är väldigt pråliga och lite too much // Har även alltid haft en kärlek till Lindt. Vet inte om det framgår men de där kulorna är minst i fotbollsstorlek.

Nej, nu ska jag göra mig i ordning, ta tag i dagen och göra ett ärenden åt Ida innan jag beger mig mot stan. PUSS

Följ mig här

Gillar

Kommentarer

Innehåller affiliate-länkar

Dagens humör: det är bra tack! Har sovit okej antal timmar, det är plusgrader ute och det var så skönt att träffa Johanna igår. Jag hade tydligen mycket att ventilera och jag mår alltid tusen gånger bättre när jag fått sätta ord på sånt som tynger mig eller gör mig irriterad.

Look: nytvättat hår så det har sitt *naturliga svall*. Har min standardsminkning bestående av foundation, ifyllda ögonbryn och mascara. Min så kallade sminkrutin går seriöst på 2 min. Borde utveckla den.

Dagens roliga: Hämtade ut mitt paket från Nelly. Att internetshoppa ger ju dubbel glädje, först när man väljer ut allt och sen när man får hem det, haha.

Dagens tråkiga: har hört ett rykte att Nyhetsmorgon ska sluta sändas. Det känns jättetråkigt!! Så mysig grej att ha Nymo på i bakgrunden tycker jag.

Dagens borde: Ah fattar inte varför jag tar med borde-punkten på dessa inlägg för den listan är alltid så jävla lång och jag försöker ignorera den, heh. Men en grej är att jag borde köpa en sänglampa så jag kan använda min grymma taktik för att komma upp enklare på morgonen.

Dagens planer: Ska träffa Isabelle senare idag och det ska bli så jäkla mysigt. Ska också ha ett telefonmöte med Welloteket och gå till gymmet.

Dagens tanke: hur människan kan tycka bränd mat luktar så jävla gott! Kan väl inte bara vara jag som tycker det va? Ni vet doften av bröd som varit i lite för länge i brödrosten, köttbullar som nästan fått knaprig yta för de stekts för länge. Om ni går förbi något av alla Joe & The juice kommer ni fatta vad jag menar. Borde vi inte rent biologiskt avskräckas av den doften pga något brinner på savannen = fara?

Dagens längtan: känns för förutsägbart att skriva "resa till värmen" så istället säger jag att jag längtar efter en varm och färsk lussekatt. Får den förhoppningsvis i eftermiddag! Vilket antiklimax nu om vi går nånstans och de ba "tyvärr, lussekatterna är slut för dagen"..

Ha en fin dag hjärtan och glöm inte följa mig här för att inte missa något spännande inlägg, PUSS

Följ mig här

Gillar

Kommentarer