JAG ÄR GRAVID!!!

Skoja. Heheh. Nä men jag har bokat en resa med familjen över mellandagarna: till Las Palmas! Åh jag ser så mycket fram emot ljus, värme, sol och palmer. Och hav! Vet att vädret är väldigt instabilt där i december men känner ändå att det lär vara bättre än här. Får dessutom kvalitetstid med familjen och slipper vara hemma och komma på någon superkul och häftig aktivitet att göra på nyår :))

Behöver verkligen en sån här milstolpe i vintern. Tycker tiden fram till jul går helt okej för då är allt så mysigt, sen blir det ljusare från och med 21:a december och förhoppningsvis får jag en liten energikick där med Kanarieöarna vilket kanske gör att januari och februari går lite lättare. Tycker annars de är tuffa månader alltså. Nääee men hörrni nu är jag så peppad på kommande veckor, senaste dagarna har varit så roliga och mysiga på jobbet med så är på himla bra humör, haha.

Några resebilder från arkivet:

Följ mig här

Gillar

Kommentarer

I söndags hade jag och Sarah en fikadejt på Mellqvist kaffebar! Det ligger på Rörstrandsgatan i Vasastan och hela den gatan/området är nog Stockholms bästa för mat- och fikaställen. Har varit där förr och även om det alltid är fullsatt, supervarmt och enbart creddiga människor (som resten av Vasastan) så är det himla charmigt! Stimmigheten hör nog till :)
Sist jag var där åt jag frukost som var supergod, vi tar en snabbtitt tillbaka till arkivet och ser att det såg ut så här.

Denna gång var det som sagt mer läge för fika, inte bästa fotoljuset därinne men som ni ser köpte jag kaffe och en jääääkla god kardemummasockerkaka!! Den var något extra den ♥ Stort plus att deras utbud har lite mer "udda" saker och inte bara kanelbullar, chokladbollar och mazariner som man (läs: jag) lätt fastnar vid annars.

Jag skrev för någon vecka sedan att caféfika blir mer speciellt och extra mysigt nu när jag gör det mer sällan, det stämmer verkligen! Uppskattar stunder som denna SÅ mycket numer.

Åh, blev sugen på caféfika-mys igen av att skriva det här inlägget, haha. Men nej, så roligt ska vi inte ha det utan nu är det dags för jobb. Ha en finfin onsdag raringar, PUSS!


Följ mig här

Gillar

Kommentarer

Här kommer ett boktips till er andra som också ÄLSKAR att spåna och prata om drömmar, mål och framtidsplaner. När jag får mina peppryck så känns det som allt möjligt och den känslan är en av mina bästa! Har fått den flera gånger efter att ha lyssnat på Josefin & Vanjas podd och nu har de alltså släppt denna boken: Livsstilsbibeln (ni hittar den här)
Man får läsa deras storys och erfarenheter kring varje kapitels ämne, det är peppande quotes, "kom ihåg"-boxar som ni ser ovan och dessutom avslutas varje kapitel med övningar till oss. Allt jag gillar med andra ord, haha. Så himla fin layout också. Det här gjorde de bra, det ska bli såå spännande och garanterat inspirerande att läsa den :)

Följ mig här

Gillar

Kommentarer