Igår på Lindex huvudkontor. Som en dröm att gå runt där bland alla höstplagg, verkligen såå mycket fint. Lindex har stepped up ordentligt!

Påväg hem från tunnelbanan. Undrar om jag någonsin blir bekväm att ta selfies in public? VILL man ens bli det? Haha.

En titt ner i min senaste köpta godispåse. Perfektion <3

Hej vänner!

Får inte börja ett inlägg till med att säga hur snabbt veckan gått, men nu gjorde jag det ändå. Bara en jobbdag kvar och sen helg. Ska bli skönt såklart men jag känner nästan stress inför helgen, det förstör helgkänslan lite.
Har så mycket jag måste göra, dels tråksaker som att byta ett par byxor, hämta ut ett tungt paket i andra änden av stan (så ilsken att den kom fel ja), måååste storhandla, måste färga håret för nu ser jag förjävlig ut, haha. Sen känner jag också att jag "måste" boka in så mycket kompisträffar som möjligt bara för att jag är ledig. Orkar/hinner sällan träffa någon på vardagskvällar så om jag inte tar ikapp det nu så lär jag väl inte ha några vänner kvar, haha.

Men usch vem är jag ens som gnäller över en helg med mycket planer? Lyxproblem ju! Kommer kännas SÅ mycket bättre imorgon efter 14 när jag haft ett möte jag väntat på och dessutom (förhoppningsvis) bockat av en del från tråklistan, då jävlar är det helg och jag ska träffa några av mina underbara vänner :D Är lite sugen att gå på bloppisen imorgon som några bloggtjejer styrt upp, någon som ska dit? Behöver verkligen en ny garderob insåg jag igår när jag skulle välja kläder, haha!

Nu måste jag dra mot jobbet. PUSS!

Följ mig här

Gillar

Kommentarer

Börjar inlägget med tre bilder som representerar min blogg ganska bra.. först en bild på mig

sen en bild på något sött. Förövrigt den glassen jag gör min "mjukglass" med :)

och såklart ska det vara med ett smått cheesy citat. (som faktiskt är jävligt vettigt ändå)

Hej fina!
Nu är det veckan när vi bombas med bilder från fashionweek ;) Jag fattar verkligen inte grejen med modevisningar egentligen, de känns så extrema och jag fattar knappt hur man som icke-fashionista och låginkomsttagare ska kunna applicera det på sig själv, haha. Men kanske är jag bara bitter för att JAG inte fått någon inbjudan :))

Hursomhelst, här kommer en snabb update från jobbet! Dagen rullar på lika snabbt som de tidigare, snart ska vi iväg på ett möte hos Lindex och när jag slutar vid 16 ska jag till söder och lämna nycklarna till gamla lägenheten. Så skönt att kunna släppa det helt sen. Efter det ska jag äntligen träffa min psykolog. Samlat på mig en jävla massa saker denna vecka att ventilera, kommer kännas bra efteråt tror jag.

Och hallå! Glöm inte lämna en kommentar i "fördomar om mig"-inlägget HÄR. Antingen har ni bara dålig bild av mig och vill inte vara elaka eller så är ni oengagerade. Haha, kom igen det är ju jättekul grej va!

Hoppas ni har en härlig dag, försök sprida bra energi kring er såhär på torsdagseftermiddagarna. Folk brukar vara lite trötta då så säg något snällt till kollegan på jobbet eller busschauffören på vägen hem. Puss!


Följ mig här

Gillar

Kommentarer

I söndags var jag och Mikaela på ett konditori i Vasastan. Måste dit någon gång i vinter också när man kan sitta inne, det var så charmigt där. Fick Vetekatten känsla :)

Men denna gång var det soligt och vi satt med våra brillor och njöt.

Jag drack äppelmust (vilket väl är precis samma som äppeljuice bara att de vill få det att låta lite finare?). Blir nostalgisk av äppeljuice, drack alltid sån där megapack av Bravo och korv med bröd på alla skolutflykter som liten.

Hej vänner! Att det redan är onsdag, känns knappt som jag gjort något alls i veckan. Snacka om bra jobb när dagarna rusar iväg plus att de inte känns som jobb utan mer umgänge med vänner typ, haha.
Nu har jag slutat för dagen iallafall och ska ta mig lite kaffe och spana in era bloggar. Saknar min *bloggstund* när jag inte hunnit ha den på några dagar, haha sån källa till glädje och inspiration för mig.

Men innan jag börjar med det måste jag fråga: har ni sett Love island? Känns som ALLA pratar om hur bra och beroendeframkallande det är. Kanske borde ge den en chans, trots att jag blev lite mättad på den typen av dokusåpor när jag plöjde 3 säsonger Ex on the beach i rad, haha. Men det absolut roligaste programmet just nu måste väl ändå vara Wahlgrens värld! Såg senaste avsnittet i helgen och jag garvade så.

Fina vänner, nu ska jag fokusera på kaffet. PUSS!

Följ mig här

Gillar

Kommentarer