I söndags åkte jag hit för att utforska mitt nya område. Haha verkligen så deppig bild men love it anyways!

Mötte upp Katja. Vi kommer bo såå nära varann och det är så kul! Äntligen en vän som man kan träffa lite snabbt sådär bara utan att behöva åka kommunalt över halva stan.

Vi köpte glass!

Och gick ner till Karlsbergs slott för bad. Tänkte skriva "sol och bad" men insåg att det var rätt mulet. Märkligt väder i söndags, så kvavt! Appropå det så är mina föräldrar är i stugan i Norrland nu, igår åskade det som fan där och blixten slog ner i ett hus ca 50m från vår stuga, det började brinna och brandkåren fick komma dit. Hur läskigt? Så nära..

Hej finisar!

Ett snabbt blogginlägg med några bilder från min söndag, en riktigt fin dag :) Är på jobbet nu och håller på att svettas ihjäl, det är säkert 35 grader här på lagret och jag springer runt massor, får nästan panik av syrebristen! Måste nästan iväg och bada när jag slutar, känns som bästa grejen att göra idag!

Blir ett inlägg med lite blandade ämnen det här märker jag men igår började jag ta MSM. Sköt lite på det av olika anledningar men så såg jag Bianca Ingrossos video om hur bra det är för hår, naglar etc och började direkt, haha.

Ni ska få ett serietips också innan jag återgår till jobbet. Brukar aldrig se annat än crime/drama, speciellt inte komedier, men det är en ny som heter "Good girls" och handlar om förortsmammor som rånar en affär. Så rolig (sett 1 avsnitt men ändå).

Hoppas ni har en fin dag hjärtan. Puss!

PS. om någon av er är dietist/läkare och kan hjälpa mig med recept på näringsdrycker är jag förevigt tacksam. Är omöjligt att få tider hos någon såhär under sommaren.

Puss igen!

Följ mig här

Gillar

Kommentarer

Hahah använde jag just orden "mina sociala kanaler"?!? Så pinsamt! Men ja, kom inte på nått bättre för jag vill faktiskt prata om dem. Det gör jag ofta för sociala medier och skvaller om Influencers är på plats tre på listan med mina favorit-samtalsämnen.

Jag skrev några för- och nackdelar med bloggandet här (länk) och har funderat lite på vad jag vill göra framöver. Skulle så gärna vill börja vlogga, jag tror jag skulle gilla det men det kommer ta för mycket tid då jag inte kan klippa och inte orkar lära mig just nu, hehe.

Gällande bloggen har jag alltid velat vara en så där inspirerande bloggare med snygga bilder, härligt liv och som gör spännande saker varje dag. Inte för att passa in eller imponera eller nått utan för att jag själv verkligen gillar den typen av bloggar. Men jag inser att min antagligen aldrig kommer bli en av dem och nu har jag fan börjat acceptera det?! Tror jag. Istället för att sträva mot något som är rätt ouppnåeligt så tänker jag embracea min oglammiga och relativt händelselösa vardag. Det är faktiskt fler av er som säger att det ni uppskattar med min blogg är just att den är så.. eh.. tråkig. Att man inte känner av något mindervärdeskomplex när man följer mig, haha.

Så här såg det ut en av de första gångerna jag upptäckt att det är asnice att blogga från café. Tråkigt att de slutat med de där barsen förresten </3

Jag själv läser ju ofta bara översta inlägget i bloggar, vet inte om ni är likadana? Jag tänker att alla gör så och då känns det som onödigt att skriva fler inlägg varje dag eftersom bara det översta kommer läsas. Men samtidigt kan jag få sån blogglust och bara vilja skriva något spontant babbel då och då.

Det känns som det finns två upplägg på bloggande: Antingen flera inlägg per dag med någon bild och få rader text, väldigt "update in the moment" liksom. Eller så kör man något inlägg i veckan med då väldigt genomarbetade med långa återberättelser, massa bilder eller bra tipsinlägg. Vet verkligen inte själv vad jag vill, har en blogg-identitetskris! Ni måste vägleda mig!!

Sååå, för att sammanfatta hela detta inlägg i en fråga så skulle jag blir väldigt väldigt glad om ni tar er den sekunden det tar att klicka i en av rutorna nedan. Ni får såklart utveckla i kommentarsfältet också men man ska inte ha för höga krav på folk nuförtiden, haha. PUSS!

VILKEN TYP AV BLOGG SKA JAG SATSA PÅ?

Följ mig här

Gillar

Kommentarer

Älskar mina rubriker ibland alltså, haha! Men de tre orden var de som poppade upp i mitt huvud just precis nu. Varför då tänker ni? Vi tar ett ord i taget:

Jobbvecka: inte så svårt att lista ut, jag ska jobba varje dag på Wello denna vecka + mitt andra jobb. Hoppas nästan mini kommer snart så jag får lite ledigt från Ida, hehe. Och det leder in på nästa punkt..

Bebislängtan: Ni har nog inte missat att Ida är såå gravid just nu. Längtar tills han kommer och jag får gosa! Det har varit mycket graviditet kring mig på sistone och jag börjar få barnlängtan.. Jag tror ju faktiskt inte jag kommer kunna bli gravid, det gör ont att tänka den tanken men det är absolut inget man ska ta för givet och med tanke på hur jag behandlat min kropp genom åren så har jag inte precis oddsen på min sida. Meeen jag försöker tänka positivt för jag har ju faktiskt varit hos gyn och sett att jag har ägg, det är ett bra första steg, haha. And don't worry kompisar, ska inte skaffa barn imorgon men man tänker väl framåt va :))

Pizzabröd: av någon anledning började jag tänka på pizzabröden vi åt i Karlstad på sent 90-tal. Började också tänka om det var en "lokal" grej, dvs nått som bara vår kvarterspizzeria hade för att slippa slänga kanterna?! Jag minns att det var så ÖVERJÄVLA gott, trots att de bara bestod av pizzadeg, eventuellt lite tomatsås och sen en jävla massa ost. Viks ihop som en calzone, tjoff in i ugnen och fem minuter senare hade man ett litet silverfoliepaket i handen. Det är så sjukt att jag faktiskt minns prislistan också: 5 kr för ett litet, 10 kr för ett stort och 15 kr för ett stort med tomatsås. Oftast skippade man tomatsåsen för oj så dyrt det blev då! Haha.

Hur god ser inte denna ut? Pizza ska ha tunn botten med knapriga kanter, right?

Med de orden säger vi hejdå! Ha en trevlig vecka mina fina <3

Följ mig här

Gillar

Kommentarer