Godmorgon lördag!

Det har varit en väldigt intensiv vecka detta, men åh vad man känner att man lever då. Eller hur? Inte tänka och älta så mycket utan bara känna sig normal för en gångs skull ;) Trots stress har jag varit peppad, nästan haft pinsamt högt självförtroende och känt att jag KAN göra så mycket med min framtid!

Igår tänkte jag på alla saker som utvecklats med mig, framförallt sen jag började hos psykologen. Mina "problemområden", som självkänsla och mindervärdeskomplex, är absolut inte bra men de har verkligen förbättrats vilket gör mig så glad!

Det här tycker jag är så bra tanke att påminna sig om: de saker som jag för något år sedan såg som en omöjlig grej att göra är sånt jag faktiskt klarar idag. Eller nästan iallafall.. Så varför skulle inte det som jag IDAG ser som omöjligt kunna vara något jag gör om något år? Är säker på att detta gäller er med om ni tänker efter.

Så, när jag är på detta humör blir jag inspirerad av allt. Rent spontant är det dessa tre saker jag vill göra på stört:

- Färga håret. Såg Rebeckas nya färg i detta inlägg och vill kopiera rätt av. Tyvärr brukar ofta frisörer slå ner mina förslag med "det blir nog inte så bra med ditt hår..". Haha, ärlighet är bra men fan att man inte kunde haft schysst hårkvalité.

- Åka till Marbella eller Italien. Många som varit där känns det som, bara kolla på @bysofia eller @gertrudes senaste inlägg. Boka resa någon?

- Spara pengar till något riktigt jävla fint unn. Typ en Chanel. Eller överlag egentligen bara börja spara pengar och märka att ifall jag fikar tre gånger mindre i veckan på café så kan jag köpa något plagg för de pengarna. Appropå fika på café sa min syster att hon inte fikat ute sen februari!!! Tappade hakan till marken, är vi ens släkt?!

Lite fika får vara kvar tror jag minsann..

Ha en underbar dag! Nu ska jag till stan för heldag där. PUSS!

Följ mig här

  • PEPP

Gillar

Kommentarer

Visar några till bilder från den där fina dagen, ändå helgfeeling på dem :)

Hej darlings!

Wow vad glad jag blev för alla grattis angående lägenheten! Är fortfarande så lättad - jag slipper bli bostadslös!! Ser så mycket fram emot att få inreda litegrann och känna att det är värt att lägga energi på att göra det fint hemma. Har inte tyckt det under alla år jag bott i andra hand.. Hoppas kunna införa en kategori här i bloggen som heter "inredning" sen, haha.

Vilken fotbollsyra det varit i veckan också! Jag tycker det bästa med VM är att alla män blir så himla snygga i fotbollströjor. Visst är det så? Vissa går igång på uniformer, jag går igång på fotbollströjor. Skit samma vilket lag, det är något sexig över det. I onsdags gick det med andra ord runt så mycket ögongodis att jag inte visste var jag skulle ta vägen :)) Nästa match ska jag ge mig ut och ragga!

Nåja, nu ska ni få se mina helgplaner:
FREDAG: Idag är det Wello-jobb, sedan ska jag möta upp en vän (han som bor i NYC, minns ni honom?) för ett glas någonstans.
LÖRDAG: Äntligen få hänga med min älskling Johanna. Ska också försöka klämma in en träff med Elin.
SÖNDAG: Ska verkligen inte boka något här för veckan har en crazyass full rulle vecka och jag vill se om jag har energi eller behöver vila upp mig, eller ta ikapp något jobb jag missat. Så söndagen får bli spontan, hör och häpna.

Hoppas ni får en härlig dag och att solen skiner på er, PUSS!


Följ mig här

Gillar

Kommentarer

Vilken lyckans dag det var igår: sol, vi vann fotbollen, alla var på strålande humör OCH jag köpte en lägenhet!! För vissa är lägenhetsköp nått de nämner lite i förbifarten sådär och de nöjer sig med ett "vad kul" som respons och sen fortsätter dagen. Jag är INTE en av dem, haha! Är så jäkla lycklig över detta! Har redan börjat tänka hur jag ska möblera, vad jag ska ha för soffa och vilka sängkläder som kommer passa. Sängkläder är tydligen viktigt för mig, hah ;)

Ih kan knappt fatta att jag ÄNTLIGEN har min egen bostad som jag ska göra till min trygga, fina, mysiga plats. Ingen är gladare än jag idag! Imorgon ska det här såklart firas med ett glas bubbel, men idag är planen såhär:

Nu - psykologsamtal
Sen - hem till Ida för jobb
Senare - krama på en kompis och njuta av sol.

Peppens dag detta alltså. Puss finisar!

Följ mig här

Gillar

Kommentarer