Hittade en fantastiskt rolig lista hos @berggrenjulia som handlar om en själv, den bästa sorten! Har modifierat den lite. Låt oss se svaren...

Vad är det snällaste någon någonsin har sagt om dig?
Åh.. tycker ju allt som liknar en komplimang är snällt. Men en kompis sa en gång att jag var den vackraste hon visste :') Och en gång när jag frågade en vän ifall jag skulle passa med hennes bror så svarade hon att jag nog vara alldeles för festlig och livlig för honom. Alltså, BÄSTA egenskaperna jag kan tänka mig!

Nämn tre saker man kanske inte vet om dig.
1. Det är få saker som äcklar mig. Skulle jag få betalt hade jag kunna slicka på handtag på offentliga platser och äta tuggummin från gatan, haha.
2. Jag avskyr fetaost.
3. Gillar inte att vara barfota. Mina somrar blev räddade när de här låga ankelstrumporna uppfanns.

Vem skulle spela dig i filmen om ditt liv?
Om jag får önska: Jessica Biel eller Julia Roberts främst för att de är två av världens vackraste och det vore smickrande att bli porträtterad av dem. Tror dock det skulle bli nån lite mer *medelmåttig* person, typ Lena Dunham.

Aldrig mer borsta håret eller aldrig mer sminka dig. Vad väljer du?
Självklart skippa att borsta håret! Mitt svall är ändå bortom räddning känns det som så det kan väl få vara lite tovigt med ;)

Om du fick välja en person ur bloggosfären som du skulle vilja ha som vän, vem skulle det bli?
Första personen som poppar upp i huvudet är Hanna. Hon verkar nämligen ha exakt de där egenskaperna jag VILL ha mer av: piffig, lockat hår, spontan, snyggt sminkad, alltid fina kläder, avslappnad och verkar väldigt ångestbefriad. Tänker hon kan smitta av det på mig om vi är kompisar, haha.

Vad drömde du om att bli när du var liten?
Läkare. Ett tag också en sån som går och plockar upp skräp från gatan med en knip-pinne ni vet? Skulle kännas så skönt att få rena världen lite.

Vad är du mest stolt över hos dig själv?
Att jag inte gett upp under mina jobbiga år utan alltid reser mig och försöker igen. För tro mig, är det någon som misslyckats med mycket så är det jag. Det är bara ett faktum men jag har lärt mig något av varje gång.
Något mer konkret jag är stolt över är att jag klarade uppkörning och teoriprovet på första försöket. Och att jag fick MVG i fysik B :)) Slut på skryt!

En glassbild känns väl passande idag?

Vilken egenskap hade du velat ha om du fick önska fritt?
Inte bry mig om andras åsikter och låta deras beteende mot mig avgöra mitt mående/syn på mig själv. Även förmågan att tänka rationellt och logiskt när jag mår dåligt, men att jag inte kan det skyller jag på min psykiska stördhet, hehe.

Vilka tre saker hade du velat ändra med dig själv?
- Inte vara så jävla lättirriterad! Kan börja gråta av irritation över någon löjlig grej.
- Hade velat ha fin hy. På kroppen framförallt, vara sådär solbränd och jämn och len.
- Inte vara så känslostyrd utan kunna handla rationellt kring vissa saker och bara göra det jag ska oavsett hur det känns.

Om du vann en miljon kronor, vad skulle du göra för pengarna?
Köpa en lägenhet vid Karlaplan direkt, gärna på gatan nedan. Sedan dra på en lyxresa och verkligen unna mig allt. Sen är väl pengarna slut, haha. Skulle köpa en märkesväska också om det går, helst en chanel om man får vara picky.

Följ mig här

Gillar

Kommentarer

- från två andra bubbeltillfällen -

Morning sweets!

Idag kommer det bli en fin onsdag tror jag, planerna är jobb på Wello som vanligt och sen träffa Elin för en AW. Har sett fram emot att hänga med henne igen sen vi skildes åt förra gången, då vet man att det är en bra vän!

Har ni sett att det är Stockholm Marathon i helgen? I 28 grader! Undrar vad som är värst av 5 grader och regn eller 28 och stekande sol?! Jag kanske är kaxig nu men jag tror jag skulle klara ett marathon rent fysiskt, släpa mig runt på ren vilja. Men fatta vilken mental plåga att veta att man ska springa i fem timmar till (eller hur lång tid tar ens en mara?) när man kört första 10 min och börjar bli trött, haha. Som när jag simmade och vi skulle köra 100x100 m och jag efter första 2 började bli uttråkad. Det är då man önskar man jobbat mer med sin mentala styrka genom åren.

Jaja, nog om träning. Håll i hatten nu - jag håller på att spela in en vlogg!! Eller ja, det är väl 75 % risk/chans (hur man nu ser det) att den aldrig dyker upp. Men jag spelar in små snuttar varje dag och sen är planen att jag ska klippa ihop till en, det får bli en vecko-vlogg. Dock väldigt amatörigt då jag filmar med mobilen och inte kan klippa, hehe, bra förutsättningar va ;) Känns faktiskt som vloggar är något för mig som älskar att prata mycket och utförligt vilket kan bli jobbigt i textform. Hoppas det blir något bra!

Nä, nu måste jag mot jobbet. Ha en underbar onsdag fina hjärtan!

Följ mig här

Gillar

Kommentarer

Jag blir faktiskt nyfiken på det. Vet generellt att statistiken brukar gå ner för de flesta under sommaren och jag märker att jag själv sitter betydligt mindre vid datorn nu när det är fint väder.
Jobbar ju en del vid datorn så den är minsann påslagen varje dag, men det är trist att bloggandet/bloggläsandet känns mindre lockande på nått sätt. Har märkt att folk uppdaterar mindre och ibland kan jag nästan bli lite besviken när jag går in på någon av mina favvobloggar och märker att de inte uppdateras, haha. Snälla säg att ni kan känna igen det och att det inte bara är jag som är en sorglig bloggnörd ;)

Anyhow, jag tänker att det kanske egentligen är onödigt att lägga tid på att skriva här när väldigt få faktiskt ser inläggen. Nu låter det verkligen som jag tycker jag skriver SÅÅ viktiga saker som ingen får missa, haha. Så menar jag jag inte! Men ändå, borde man kanske spara allt content man samlar på sig till sämre väderdagar?!

Hur tänker ni kring ert bloggande och bloggläsande just nu? Låt oss diskutera det en sekund please.

Följ mig här

Gillar

Kommentarer