Nu verkar jag eventuellt lite partisk eftersom vi säljer denna på Welloteket, men nä jag är på riktigt SÅ glad att jag hittat den här produkten. Jag råkade skära lite i förpackningen när jag packade upp varor ("råkade" hehe. Närå, råkade på riktigt) så fick ta hem den för att prova. Det här är alltså en kaffeskrubb med kokosolja. En peeling tror jag det kallas?!

Ni hittar den HÄR (adlink)

Vissa av er vet säkert att jag har mycket problem och komplex över min knottriga hud på framförallt överarmar och lår så jag smetade in den på de delarna för att se om det kanske kanske kan hjälpa. Och vet ni? Det kändes jättebra! Alltså, min hud blev ju inte mirakelbra men den blev lenare och jag kände mig mjuk och skön. Har bara provat en gång men ska helt klart köra en omgång iallafall en gång i veckan, har höga förhoppningar om att det kanske kanske ska hjälpa lite iallafall mot de där jäkla plupparna jag har. Som enligt hudläkaren är min hudtyp och inget att göra åt.. så onice av en läkare att säga så tycker jag!

Jaja, ville bara dela det här med er ifall fler torrisar finns därute :) Hittas HÄR som sagt!

Följ mig här

Gillar

Kommentarer

Känner att jag inte kan göra ett till inlägg om fika på Vetekatten, haha. Så här är några bilder från min fredagsdejt. Supermysigt!

*bloggigt*

*mumsigt*

Hej mina guldklimpar!

Peppen jag känner inför denna vecka vänner, den är inte dålig! Vem hade kunnat tro att jag ska säga den meningen när det är Valborg idag!? Äh det orkar jag inte ens tänka på för resten av veckan känns så h-i-m-l-a spännande! Går pang på mina planer:

MÅNDAG: jobb och sedan måndagsmöte med Ida .
TISDAG: tydligen röd dag, men jag ska försöka få jobba ändå, vore så skönt med några timmar iallafall. Sen ska jag också styra upp en träff med någon bra person. På kvällen ska jag gå på en lägenhetsvisning.
ONSDAG: jobb. Ska också försöka få frisörtid här. Lyckas jag inte med det så blir det nog bloggstund på café eller lite småpyssel hemma.
TORSDAG: ska först hem till Ida och göra några smågrejer och sedan ett lunchevent (!) på Miss Clara med Idun. Ska bli så kul!
FREDAG: Åker till Karlstad! På kvällen ska vi ut och äta för att fira mammas födelsedag.
LÖRDAG: Tänkte bjuda mamma på fika (generös dotter jag vet) och sedan ladda för kvällens festligheter. Det blir middag ute och sedan 30-års fest! Nästan glömt hur man beter sig på krogen numer, haha.
SÖNDAG: När jag vaknar kommer jag antingen må jag som en prinsessa eller känna att livet typ är över. Oavsett vilket ska jag med 11 tåget tillbaka mot Stockholm :)))

Ih, känns som en del ovanliga aktiviteter i veckan för att vara jag, superkul även om jag blir lite nervös nästan, haha. Men utmaningar är till för att antas ;) Ha en fantastisk start på veckan älsklingar. PUSS!

Följ mig här

Gillar

Kommentarer

Godmorgon!

Idag vaknar jag på bra humör, har superhärliga söndagsplaner. Först ska jag träffa min bästa Johanna! Aaah det var evigheter sedan känns det som, hur lyckas andra pussla ihop sina scheman med vänners så ofta?! Det är ett jävla meck i mina relationer, haha. Jaja, efter det ska jag på två visningar och sen eventuellt svänga förbi Sandra en stund. Men innan jag kör igång dagen kommer här några bilder och saker jag tänkt på i veckan.

Träffen med My i fredags var fantastisk! Ojoj, det får jag berätta om i ett eget inlägg men vi körde på Vetekissen igen vårt fikabord såg ut såhär:

Fick hårprodukter hemskickat. Tack tack! // Vet inte varför jag har behov att alltid fota alla nyheter jag ser och visa er, men de här lät spännande. Igår hade de provsmak av just den i Nacka Forum (sammanträffande va). Tycker den var.. för söt. Som en klick BoB -äppelmos i mitten. Nä, ni kan lugnt köra på med klassisk kanel!

Ett random cafétips: Snickarbacken 7! Har ni inte varit där tycker jag ni ska gå dit snarast, mysigt place!

Blev tema ätbart på veckans bilder känner jag, hehehe.. Här är lite av det jag fick från Ida som jag nämnde i det här inlägget. Undrar hur MSM kommer påverka mig, vill ni ha en utvärdering sen? Japp det ska ni få!

Nog med bilder, nu vill jag prata om lite av det jag tänkt på under veckan!

➵ Det är så konstig grej att köpa färdigskivad ost.. VILKA är det som gör det? De är för tjocka, har konstig form som inte passar på mackan (viktigt ja) och får alltid torra kanter. Uääh. Får så dåliga associationer till det också, färdiga ostskivor betyder sjukhus eller sådana där trötta frallor från en kiosk. Ni vet när brödet blir blött och mosigt av grönsakerna?! Uääh igen.

➵ Jag har fått svårt att skilja mellan när man ska använda "de" eller "dem" i text. Har alltid tyckt det ser sååå ointelligent ut att använda fel men nu har jag börjat med det själv. Fy vilket bakslag i min utveckling, haha.

➵ Tror det varit mösspåtagning eller något för studenter i veckan, jag vet inte varför men jag får ångest och blir ledsen av att se glada studenter. Jag vet att man inte får säga en så bitter mening men jag blir så livsstressad och får åldersångest när jag tänker på alla år som gått sen min egen student. Vad har hänt med de åren egentligen?

➵ Jag har satt en första punkt på årets summerbucketlist: promenera mer med vänner! Ta en runda på Kungsholmen eller Djurgården kanske, sedan avsluta med fika såklart. Tycker kombon prat + sol + sommarstockholm låter perfekt!

➵ Varför följer ni inte mig här på Nouw? Jag har 7 följare... det är skamligt, haha. Nu får ni börja göra det bums!!! Do it here!

Ha en härlig dag och ladda upp för nya veckan! PUSS

Följ mig här

Gillar

Kommentarer