8 SAKER JAG GJORDE FÖRRA VECKAN

Innehåller affiliate-länkar

Dags för en tillbackablick från dagarna som gått. En del vet ni redan men upprepning är ju vanligt förekommande i den här bloggen så varför ändra på det, haha ;)

1. Kan börja med denna häääärliga bild på mig och fina @matildaberlin . Vi hängde i lördags och fotade bland annat vid körsbärsträden. Sen gick vi till Löfbergs och drack kaffe och pratade av oss om våra respektive livskriser. Så välbehövligt ibland!

2. Veckans bästa bild. Jag drack vin med bästis och som alltid pratar vi om de mest blandade ämnena. Ena sekunden djupa saker om vårt mående och nästan diskuterar vi ifall 60-åringar har sex och isåfall vilka ställningar är vanligast. Haha. Love her!

3. Har funderat på om jag ska påskpynta lite här hemma. Sett flera som har gjort det så fint med bara ett enkelt ris och några få fjädrar. Undrar dock om det här "enkla riset" bara är vanliga kvistar från nått träd ute på gatan? Eller måste man köpa specialbehandlat eller så från butik?

4. Har letat efter Marabou kex. Min kära vän Hanna är nämligen så ledsen över att de ska sluta med den så om jag ser några kvar på hyllorna tänkte jag vara en sann vän och köpa till hennes lager. Hon mailade till och med till Marabou och frågade upprört varför de ska sluta med den godaste de haft. Haha, man älskar ju hennes engagemang. Appropå choklad, vad är Marabou Japp för jävla påhitt? Varför behåller de den och framförallt vilka är personerna som väljer Japp när det finns så himlaaaa många andra goda alternativ!? Mysterium. Säkert de personerna som även köper djungelvrål och vinägerchips till myskvällen.

5. Jag har givetvis fotat vårtecken. Känner mig inte helt färdig med det än men snart ska jag sluta :))

6. Gick längst en solig Götgatsbacke. Det var nästan kusligt tyst. Tycker det är ganska mycket folk ute på stan ändå men det känns som nån har ljudisolerat överallt för det är bara så dämpat. Stämningen är inte glad.

7. Såg en chokladbollstårta som hade varit en drömtårta för mig för 20 år sen. Har alltid tyckt att sådana här klassiska (och lite halvsunkiga) Delicatobollar är godare än typ alla hemmagjorda eller *lyxiga* chokladbollar jag smakat.

8. Gjorde en premiärfika på ”nya” Waynes. Lika fräscht och trevligt som det såg ut. Tyvärr tycker jag personalen på det där Waynes alltid är så griniga. Varför är det så otroligt provocerande med servicepersonal som inte är trevlig? Haha.

Slut på tillbakablicken! Hoppas ni har en bra dag vänner. Puss!

Följ mig här ?

Gillar

Kommentarer

Johannagrahn
Johannagrahn,
Men sköjar du haha, salt- och vinägerchips ÄR LIVET <3<3<3
nouw.com/johannagrahn
isabylund
isabylund,
Nääää du är en sån alltså😫
nouw.com/isabylund
Jozzie
Jozzie,
Låter som en underbar vecka! Så mysigt med vin 🥰 kram
nouw.com/jozzie
isabylund
isabylund,
Verkligen supermys❤️
nouw.com/isabylund
Victoriaflyman
Victoriaflyman,
Vilken fin bild!!😍
nouw.com/victoriaflyman
isabylund
isabylund,
Haha vilken?🙃
nouw.com/isabylund
Victoriaflyman
Victoriaflyman,
Haha kom på att det var fler bilder efter att jag Skrivit kommentaren😅, tänkte på den på dig och Matilda!😉
nouw.com/victoriaflyman