8 FRÅGOR PÅ TEMA JAG

Heeej! Tänkte köra en lista med lite blandade frågor som kretsar mest kring moi. Kände först ”gud vilket egocentrisk inlägg det här blir” men nu när jag tänker efter så handlar väl egentligen alla frågeinlägg och listor om en själv? Haha jaja struntsumma, frågor och svar kommer här:

1. Vilka tre egenskaper karaktäriserar dig?
Frågade faktiskt Johanna om det här för någon vecka sedan, hon svarade ”social, rolig och snäll mot dem du bryr dig om”. Var ändå ganska bra egenskaper? Själv skulle jag nog beskriva mig som social, intensiv och ängslig.

2. Nämn något drag hos dig själv som du skäms över?
Att jag kan vara så himla självcentrerad. Ibland kommer jag på mig själv med att bete mig som att jorden kretsar kring mig och allt som andra gör skulle bero på mig. Det är en ganska ocharmig hybris. En dag förra veckan när jag var på promenad började det blåsa hemsk motvind med isvindar och jag blev SÅ irriterad och tänkte på riktigt att det var någon (vet inte exakt vem, tror ju inte på gud) som slog på vinden precis där jag var för att jävlas eftersom hen visste hur irriterad jag blir. Haha jag såg liksom motvinden som något personligt mot just mig.

3. Vad längtar du efter just nu?

Sol, värme och sommardagar. Och min familj såklart men den längtan är alltid där. Om jag ska vara mer specifik så tror jag det största sommarlängtet just nu är årets första grillning, att kunna bada utan att det är plågsamt kallt och få bli lite brun och känna sig fräsch!

4. Vilken är den vanligaste frågan du ställer dig själv?
Måste vara ”varför bor jag i Sverige?”. Och då menar jag enbart pga klimatet för Sverige generellt är ett toppenbra land att bo i. Hur kan man (jag) acceptera att frivilligt bosätta sig på en plats där man bara längtar bort ca 50% av tiden? Att så stor del av året nästan blir något man bara ”genomlider” och bockar av för att förhoppningvis kunna njuta under sommaren. Det är väldigt ångestframkallande för mig när jag börjar tänka på hur stor del av livet jag bara längtar efter något som händer längre fram.

5. Vad är du stolt över från det senaste året?
Känns som det är många som tvingats utvecklas en hel del i och med pandemin, eller hur? Jag är stolt över ganska mycket från det senaste året så låt mig få skryta en stund tack! Jag har blivit så mycket bättre på att vara hemma utan att få panik och behöva göra något nu nu nu, jag har tagit ner män från en piedestal och slutat vara supertacksam så fort de typ kollar åt mitt håll OCH det slog mig också häromdagen att jag blivit mycket bättre på att ”avperfektionisera” mat och måltider. Det är någon gammal ätstörningsgrej som verkligen hängt kvar men jag övar mig på att måltider inte måste vara en ritualliknande, helig stund utan mat kan faktiskt också bara vara energi.

6. Vem skulle spela huvudrollen i filmen om dig?
Vore en ära om Jessica Biel ville ta på sig den. Kolla bara på kvinnan! Så jävla talangfull också, tror hon skulle få fram mina speciella personlighetsdrag bra, haha.

7. Vad är absolut inte din typ av kille?
Sådana som vill vara creddiga/kulturella enbart för att de ser någon slags respekt eller status i det. Som aldrig skulle ta del av fulkultur eller göra något ”fånigt” bara för att det förstör deras svåra image. Samt någon som har för tighta jeans, tycker det är hemskt!

8. Hur långt upp i Sverige har du varit?
Det är nog Umeå. Har även varit i Östersund men jag gissar Umeå är mer norrut?! Skamligt dålig koll man har på Sveriges geografi norr om Uppsala, haha.

Följ mig här ?

Gillar

Kommentarer