8 FRÅGOR PÅ TEMA JAG

Heeej! Tänkte köra en lista med lite blandade frågor som kretsar mest kring moi. Kände först ”gud vilket egocentrisk inlägg det här blir” men nu när jag tänker efter så handlar väl egentligen alla frågeinlägg och listor om en själv? Haha jaja struntsumma, frågor och svar kommer här:

1. Vilka tre egenskaper karaktäriserar dig?
Frågade faktiskt Johanna om det här för någon vecka sedan, hon svarade ”social, rolig och snäll mot dem du bryr dig om”. Var ändå ganska bra egenskaper? Själv skulle jag nog beskriva mig som social, intensiv och ängslig.

2. Nämn något drag hos dig själv som du skäms över?
Att jag kan vara så himla självcentrerad. Ibland kommer jag på mig själv med att bete mig som att jorden kretsar kring mig och allt som andra gör skulle bero på mig. Det är en ganska ocharmig hybris. En dag förra veckan när jag var på promenad började det blåsa hemsk motvind med isvindar och jag blev SÅ irriterad och tänkte på riktigt att det var någon (vet inte exakt vem, tror ju inte på gud) som slog på vinden precis där jag var för att jävlas eftersom hen visste hur irriterad jag blir. Haha jag såg liksom motvinden som något personligt mot just mig.

3. Vad längtar du efter just nu?

Sol, värme och sommardagar. Och min familj såklart men den längtan är alltid där. Om jag ska vara mer specifik så tror jag det största sommarlängtet just nu är årets första grillning, att kunna bada utan att det är plågsamt kallt och få bli lite brun och känna sig fräsch!

4. Vilken är den vanligaste frågan du ställer dig själv?
Måste vara ”varför bor jag i Sverige?”. Och då menar jag enbart pga klimatet för Sverige generellt är ett toppenbra land att bo i. Hur kan man (jag) acceptera att frivilligt bosätta sig på en plats där man bara längtar bort ca 50% av tiden? Att så stor del av året nästan blir något man bara ”genomlider” och bockar av för att förhoppningvis kunna njuta under sommaren. Det är väldigt ångestframkallande för mig när jag börjar tänka på hur stor del av livet jag bara längtar efter något som händer längre fram.

5. Vad är du stolt över från det senaste året?
Känns som det är många som tvingats utvecklas en hel del i och med pandemin, eller hur? Jag är stolt över ganska mycket från det senaste året så låt mig få skryta en stund tack! Jag har blivit så mycket bättre på att vara hemma utan att få panik och behöva göra något nu nu nu, jag har tagit ner män från en piedestal och slutat vara supertacksam så fort de typ kollar åt mitt håll OCH det slog mig också häromdagen att jag blivit mycket bättre på att ”avperfektionisera” mat och måltider. Det är någon gammal ätstörningsgrej som verkligen hängt kvar men jag övar mig på att måltider inte måste vara en ritualliknande, helig stund utan mat kan faktiskt också bara vara energi.

6. Vem skulle spela huvudrollen i filmen om dig?
Vore en ära om Jessica Biel ville ta på sig den. Kolla bara på kvinnan! Så jävla talangfull också, tror hon skulle få fram mina speciella personlighetsdrag bra, haha.

7. Vad är absolut inte din typ av kille?
Sådana som vill vara creddiga/kulturella enbart för att de ser någon slags respekt eller status i det. Som aldrig skulle ta del av fulkultur eller göra något ”fånigt” bara för att det förstör deras svåra image. Samt någon som har för tighta jeans, tycker det är hemskt!

8. Hur långt upp i Sverige har du varit?
Det är nog Umeå. Har även varit i Östersund men jag gissar Umeå är mer norrut?! Skamligt dålig koll man har på Sveriges geografi norr om Uppsala, haha.

Följ mig här ?

Gillar

Kommentarer

sofiahaag
sofiahaag,

Men gud vilken rolig lista den kanske jag också använder 🥰 plus tyckte du och Jessica Biel var lika nu när jag såg bilderna!! 😍

nouw.com/sofiahaag
isabylund
isabylund,
Jaa gör det!! Vore så kul med dina svar. Och TACK, för fin komplimang 🥲😍
nouw.com/isabylund
Ewe,

Haha nr 4.. classic Sweden. Nu är det maj men längtar fortfarande bort *nej jag är inte bitter* hahaha

ewezz.wordpress.com
isabylund
isabylund,
Tycker det är lite hemskt 😟
nouw.com/isabylund
Ewe,

Det är mer än hemskt! :O Men vi får försöka se alla fördelar med att bo i Sverige också..

ewezz.wordpress.com
celinelundqvists
celinelundqvists,

Du och Jessica är ju ändå rätt lika! Och social intensiv och ängslig haha är vi samma person eller? :')

nouw.com/celinelundqvists
isabylund
isabylund,
FINASTE JAG HÖRT?🥲🥲 både att jag skulle vara lik Jessica men också att du och jag är lika haha
nouw.com/isabylund
happyM
happyM,

Men åh så kul inlägg 😃 Håller med Celine!! Ni är ju lika!! ❤️ Relaterar så mycket till att man blivit bättre på att vara hemma utan måsten under pandemin! ❤️

nouw.com/happym
Julia
,

Det stämmer att Umeå är högre upp 😊 Usch jag frågar också ofta varför jag bor i Sverige och varför jag bor i... ja, just det, Umeå. Uäääk. Men jag kan vara stolt över mig själv det här året i alla fall, så om jag hade fyllt i listan hade det varit helt okej 😃

isabylund
isabylund,
Ja det ÄR fan långt norrut Julia 🥺 men har väl sin charm med I guess.. åh vill veta dina stoltheter??💞
nouw.com/isabylund
megkaup
megkaup,

Hhaha du skulle vantrivas här på Irland! Snubbarna här har svintajta jeans, alltså typ såna där cheap monday-stuprör man hade á 2008!!!

nouw.com/megkaup
svullo
svullo,

creddiga/kulturella enbart för att de ser någon slags respekt eller status

.. usch ingen bra egenskap vare sig hos killar eller tjejer.. !
nouw.com/svullo