8 FAVORITER JUST NU

Innehåller affiliate-länkar

SERIE: Mindhunter!! Ni måste se den om ni inte gjort det än, blev helt fast och nu har jag precis sett klart båda säsongerna. Blev lite kär i Holden också, tror vi skulle vara ett perfekt par, haha.

YOUTUBE-VIDEO: min psykolog tyckte nog jag var ovanligt gnällig sist för då tipsade han mig om att gå hem och kolla på det här klippet. Det är en kort sammanfattning av en bok som en överlevare från Auschwitz skrev. Även om jag ibland är emot för mycket "du skapar din egen lycka"-pushen så var det som sas här ändå så vettigt. Bland annat: lidande upphör att vara lidande den sekunden det får en mening (jag översatte ifall ni inte kan engelska, haha). Det var så fint sagt.. att man ska hitta meningen i det som händer och låta det vara ens drivkraft. Som han från klippet som motiverade sig i lägret med målet att han skulle överleva och kunna skriva en bok om händelsen sen. Det var hans why som gjorde att han inte bara la sig och gav upp.

BLOGG: har hittat till @majaaxelsson blogg och tycker den är helt underbar! Är inne i en period när jag drömmer mig utomlands väldigt mycket och hennes bilder får en verkligen att drömma sig bort.

INSTAGRAM-KONTO: är som sagt inne på resor just nu så favoriten på Instagram är @beautifuldestinations. Såhär ser en del av flödet ut. Vackert!

PRODUKT: nämnde för ett tag sen att jag köpte hem denna kräm för att se om den hjälpte mot mina knottriga armar. Och vet ni?! Jag tror fan den gjort det!! De känns mjukare. Bra hudkräm mot torr och irriterad hud överlag så börja använda den kompisar.

LIVSMEDEL: torkad ananas/papaya kombinerat med jordnötter. Allt i en näve och tjoff in i munnen.. nääääe men sluta vad gott det är!

PLAGG: denna typ av klänning/långtröja är så jäkla gosiga så här års. En är påväg hem till mig nu!

DRYCK: chailatte. Kommer nog tröttna snart eftersom jag druckit det varje gång jag fikat senaste månaderna.. men än är det gott och visst är de kryddorna lite juliga? Vi säger att det är rätt säsong för chai nu iallafall.

Har ni någon favorit i nån av kategorierna att tipsa om? :)

#bestofnouw

Följ mig här

Gillar

Kommentarer

myjjohansson
myjjohansson,
Kan slänga in serietipset "Atypical", kan vara så att jag är väääldigt sen på bollen men jag har alltså helt missat denna serie fram tills för två veckor sedan, nu har har sträcktittat 3 säsonger😂 SÅ bra!🙌🏼 nouw.com/myjjohansson
isabylund
isabylund,
Aldrig ens hört så är ÄNNU senare på bollen isåfall. Tack för tips hun😍nouw.com/isabylund
Ida
Ida,
Hur kan kronisk smärta och psykisk ohälsa ge en mening? 🤔onlyonewaytogo.blogg.se
isabylund
isabylund,
Hmm som Jag tolkar hans budskap så måste inte just det som "plågar" en vara det som ger mening utan att det Får en att hitta sitt driv/varför i livet. För dig skulle det tex kunna vara kronisk smärta gör att du inte kan gå utanför dörren vilket gör att du måste hitta icke fysiska aktiviteter vilket gör att du får upp ögonen för typ drejning. Och sen inser att drejning är något du brinner för och vips har du skapat en verkstad, lär andra att dreja och utvecklar dig själv inom det. Hängde du med hur jag menar?😘nouw.com/isabylund
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229