8 BLANDADE FRÅGOR

Innehåller affiliate-länkar

När skäms du?
Jag har fått en ny skam-grej och det är när någon lägger upp en selfie som är uppenbart redigerad men man vet att personen vill att man ska tro att den inte är det. Förstår ni hur jag menar då? Oftast är det att den fått otroooooligt fin och slät hy helt plötsligt!

Vad handlar dina kompisbråk oftast om?
Skulle väl inte kalla det bråk men det vanligaste det blir irritation kring är planering och tider, haha. Jag är noga med att man ska respektera andras tid och jag har en del vänner (no names) som kan skriva bara någon minut innan vi ska mötas att de "kommer 20 min sent" och inte tycka det är nån biggie. Då blir jag grinig för man kan väl höra av sig liiiite tidigare än så och annars kan man åtminstone be om ursäkt för att visa just att man har respekt för den andres tid. Jag tycker inte det är skitkul att bara driva runt på stan och vänta. Lyckas inte alltid dölja att jag blir irriterad och då tror jag den andra personen stör sig på att jag är så "ochill". Fast allt det där försvinner så fort vi ses och kramas hej.

Vilket jobb skulle passa dig riktigt dåligt?
Finansminister. Ok, jag vet inte exakt vad hon gör men att kombinera politik och ekonomi låter inte som något för mig, haha.

Vad är du sugen på just nu?
Nybakade kanelbullar. De får gärna vara ganska små och charmigt missformade, inga perfekta ICA-bullar liksom. Med russin i. Mmmh, är det förresten vanligt att ha russin i bullar eller var det nån variant som min mamma hittade på? Jävligt gott iallafall kan jag lova. Mmmh igen.

Vad behöver du i din garderob?
Jag behöver faktiskt massa nya kläder överlag! Alla tycker säkert att de behöver det men nu senaste veckorna har jag sett att många gjort garderobsrensningar och sen skrivit att de fyllt typ fem kassar med kläder att skänka bort, min spontana tanke då är att jag knappt skulle kunna få ihop fem kassar om jag la i ALLA mina kläder. Högst upp på behovslistan är nog lite roligare vardagstoppar, som den här (förövrigt sommarens trendfärg det där har jag hört). Samt snygga vårskor men det har man kanske inte i garderoben..

Vilket är det finaste ordet som finns?
Nu låter det töntigt bara för det är på engelska, men jag tycker unconditional är så vackert. Kanske även för att det oftast används tillsammans med love och den innebörden är så fin. Tänk vilken trygghet det är att känna hur någon har villkorslös kärlek till en.

Och ett vidrigt?
Krispigt! Usch. Så överdoserat ord också, det är väldigt mycket som är KRISPIGT nuförtiden tydligen.

Vad var det senaste du lärde dig?
Jag hörde att på 10 år har kroppen bytt ut varendaste cell den här. Det betyder alltså att ingenting med mig idag är samma person som 2010. Det kändes så skönt att höra det, mådde ju uselt då och behandlade min kropp så illa så det känns som att vi nu äntligen är tillbaka på ruta 1, jag och kroppen. Det lät i och för sig som något väldigt negativt, haha, men menar att alla de celler jag "skadade" under den tiden måste vara fräscha nu. Eller? Kanske vinklade jag den där infon lite så det blev önsketänkande.

Det var några blandade frågor som fick starta denna sista aprildagen! Hoppas ni tycker sånt är kul att läsa, I do. Ha en fin dag, var rädda om er och gör saker ni tycker är mysiga. PUSS!

Följ mig här ?

Gillar

Kommentarer

Johannagrahn
Johannagrahn,
Men va, russin i kanelbullar har jag aldrig hört talas om men det kanske är gott? Haha
nouw.com/johannagrahn
Liv,
Rolig lista! Jag behöver verkligen också nya kläder. Shoppar bara till dottern nu för tiden haha.
ambivertaliv.blogg.se
Mammatillthea
Mammatillthea,
Så rolig lista 🤩 russin i bullar? Aldrig hört talas om 🙈
nouw.com/mammatillthea