7 RUTOR FRÅN FÖRRA VECKAN

Innehåller affiliate-länkar

Hej raringar! Hoppas er måndag rullar på smidigt och att ni har en mysig kväll att se fram emot sen :) Nu ska vi ta en titt i min mobil från veckan som gått.

Var hos det här gullot i lördags. Haha, älskar att den autocorrectade till fyllot. Stämmer lika bra det kanske ;)

Fyllot gav mig denna foundation med orden "här får du, det är den bästa jag någonsin provat så du måste få se vilket glow man får". Jo jag tackar ja, glow behövs minst sagt just nu.

Åt en sån här som de delade ut smakprov av. Brukar inte gilla bärsmak på yoghurt och sånt men den var faktiskt god. Undrar dock vad den egentligen består av med tanke på att den (som ni ser) innehåller mindre än 100 kcal och ändå var väldigt mättande. Vet fan inte vad jag tycker om low-calorie och dietfood egentligen.. det gör det så mycket "enklare" att klara sig genom dagarna på lite kalorier. Hade levt på dessa om det var 2010 och jag var sjukt anorektisk. Fast jag tycker inte heller man ska anpassa allt i samhället så det inte utnyttjas på ett osunt sätt av ätstörda människor.
Spanade efter nått roligt sällskapsspel. Finns ju så mycket och det känns som allt fler får upp ögonen för hur kul det faktiskt är att ha spelkvällar. Det där Med andra ord är jävligt roligt! Och hetsigt! Haha.
Var tvungen att screena denna för det är så himla sant. Tror måååånga försöker hålla fast vid hur det alltid varit för man tänker det är så det ”ska” vara. Och att man därför fortsätter leva på ett sätt man inte mår bra av eller vill. Nä, man får faktiskt hoppa av sin utbildning, skaffa nya kompisar, ändra framtidsplan, byta politisk åsikt, göra slut, flytta till ny stad, släppa en dröm, skapa en ny etc utan att det ska ses som något negativt.
Juligt och mysigt! Var beredda på att jag från och med nu kommer fota varenda litet jultecken jag ser ute, haha.
Well said!

Klart slut! Var inte superflitig med fotandet förra veckan men denna tror jag blir bättre. Är mer bloggpepp och är faktiskt ledig några av dygnets ljusa timmar. Vi hörs snart igen. PUSS!

Följ mig här

Gillar

Kommentarer

Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Blir verkligen själv så himla sugen på att spela sällskapsspel! Det ska man då inte underskatta, haha <3 nouw.com/emmaengstrom
isabylund
isabylund,
Jaaa så mys😍nouw.com/isabylund
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229