7, 6, 5, 4, 3, 2, 1

SJU SAKER JAG GILLAR:
1. Att gå barfota på en sandstrand
2. Bilder på pandabebisar
3. Första vårtecknen
4. Personer som ger komplimanger till främlingar
5. Lady Gaga
6. Mysiga fikastunder
7. Att känna mig stolt över mig själv

SEX SAKER JAG INTE GILLAR:
1. Att bära saker. Skulle hellre ta en promenad i 2h utan något i händerna än 1h med en stor påse eller väska
2. Grädde
3. Friluftsliv
4. När SL-kortet jävlas och vägrar blippa och jag har bråttom genom spärrarna
5. Människor som inte tar mig på allvar. Syftar framförallt på när någon fortsätter driva om saker som är jobbiga för mig trots att jag ber dem sluta.
6. När en snöflinga landar innanför kragen på jackan när jag redan fryser.

FEM UNDERSKATTADE SAKER:
1. Snällhet. Har alltid sett det som en ganska trist egenskap, men ju äldre jag blir desto mer inser jag hur fint det är. Och hur ovanligt det är med personer som är genomsnälla!
2. Potatis
3. Kollektivtrafik. Den får ta mycket skit, åtminstone här i Stockholm, men huuuur skulle jag ta mig mellan platser om inte det fanns?
4. Kortlekar. De är så enkla att ha med, bara 52 små pappersbitar som ändå kan ge en sysselsättning på massa olika sätt och hur länge som helst.
5. Quotes. Jaa, jag tycker också det finns många som är sjukt lökiga och nästan provocerande käcka och jaa jag driver med dem ibland. Men tycker inte man ska dra alla över en kant! Om det dyker upp ett peppande eller fint i mitt flöde kan jag bli väldigt positivt påverkad. Men man vågar ju knappt dela dem för töntstämpeln man får, vet tex att många av er tänkte nått hånfullt om bilden ovanför nyss. But I'm a proud quotelover so I don't care, haha.

FYRA ÖVERSKATTADE SAKER:
1. Avokado.
2. Asian fusion köket.
3. Ryan Gosling. Har ingen åsikt om hans talang som skådis men har hört många som tycker han är världens snyggaste man. Förstår inte alls vad som skulle vara så speciellt med hans utseende.
4. Zlatan. Hur mycket uppmärksamhet kan en människa få för ALLT han gör? Är så trött på att höra om hans staty nu också, haha.

bild från @amandalarssons

TRE SAKER SOM ÄR GOTT:
1. Pannkakor
2. Curry. Allt kan fan bli gott bara man blandar i lite curry. Eller hur?
3. Choklad i alla dess former!

TVÅ SAKER JAG ÖNSKAR FLER VISSTE OM MIG:
1. Att jag äter mycket mer än man kan tro.
2. Att jag inte är så ytlig som det kanske verkar utifrån sociala medier. Det är mycket selfies och jag skriver en hel del om utseende, outfits, att jag fascineras av snygga människor osv vilket är sant, men jag tycker samtidigt mycket kring skönhet och mode är ganska tråkigt. Fixar mig aldrig mer än 5-10 min inför fest och prioriterar sova några minuter extra framför att fixa håret på morgonen.

ETT LIVSRÅD JAG VILL GE:
Ta inte allt i livet på så stort allvar! Åh vad jag önskar jag insett det tidigare. Att jag kunde tänka ”vad är det värsta som kan hända?” lite oftare och inse att det inte är livsfarligt. Våga misslyckas, våga säga ja, våga säga vad du känner, våga vara konstig, våga bli besviken. Livet går vidare ändå, om X dagar är det där ”katastrofala” något du knappt tänker på.

Följ mig här ?

Gillar

Kommentarer

Ida
Ida,
Grädde och friluftsliv som är så härligt 😊 Men bara hemvispad och lös grädde, allt annat går bort!
Curry är nog min favvokrydda efter kanel:)
onlyonewaytogo.blogg.se
linndossing
linndossing,
Älskar dessa listor, så kul att läsa <3 Kram
nouw.com/linndossing
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229