50 SHADES OF GREY, TAPAS & VECKAN SOM KOMMER

Nu ska jag berätta för er om min helg för den var himla fin! Har så mycket energi från de senaste dagarna och jag tror det beror på att jag gjort många blandade saker och det gör mig glad för då känns det som jag LEVT. Plus att jag börjat äta järntabletterna men det är nog väldigt mycket placebo att de redan skulle ge resultat, haha.

Tog bland annat en snabbfika med @matildaberlin i lördags. Får sån USA-längtan av Starbucks för jag köper alltid kaffe där när vi är i Miami, minns hur coolt och *exotiskt* det var att fota en Starbucksmugg på stranden innan de kom hit till Sverige, haha.

Tror ingen missat att det varit väldigt grått de senaste veckorna. Noll soltimmar i Stockholm sägs det. Tog den här bilden för att visa färgskalan ute men den blev nog för smickrande för decembervädret? Såg ju nästan mysigt ut.

Denna var mer rättvis :)))

På kvällen var jag på middagsdejt. Mysigt och gott! Vi köpte tapas och drack vin. Vi kan väl bara enas om att det är så jävla gotttttt med kryddade/marinerade/vad de nu är edamebönor!? Så nära godis en grönsak kan komma.

Igår var jag hos bästis för luciamys. Eller ja, egentligen en helt vanlig fika för vår del men gillar att slänga in ”advent”, ”lucia” eller liknande julord framför varje aktivitet jag gör nuförtiden, haha. Glömde helt bort att ta nån bild då så istället kan jag visa finchokladen vi fått på jobbet. Lyx när leverantörer skickar julklappar!

Godmorgon godingar! Hur mår ni idag? Hoppas allt är fint och att det gråa vädret inte helt sänker er. Jag känner mig pigg och så redo för jobbveckan! Precis som jag skrivit tidigare måndagar så kommer det vara väldigt högt tempo på jobbet denna vecka med, ni kan ju tänka er e-handel såhär innan jul och dessutom mitt i en pandemi.. kaaaos. Men det är mest kul ändå tycker jag.

Så det enda jag planerat, förutom jobb, de närmsta dagarna är träning och en träff med en vän. Jag har faktiskt märkt att jag inte alls har lika stort socialt behov efter jobbet nu när jag har kollegor som går att prata med och jag därmed är social hela dagarna. Då är jag rätt nöjd med att bara jobba och sen gå hem och ha en lugn kväll. Åtminstone måndag till torsdag, sen börjar jag få kompis-abstinens haha. Vet inte om jag borde bli oroad över att jag känner så? Typ att jag börjar bli asocial? Äh ska nog inte övertänka utan bara go with the flow.

En sak jag dock måste tänka på är hur jag ska göra med plugg i vår. Jag kom nämligen in på min psykologikurs!! Kul men också jobbigt då det innebär att jag måste fatta snabbt beslut om något och det är inte min starka sida, haha.

Nu måste jag sätta fart här men hoppas ni får en fin start på veckan, pusspuss!

Följ mig här ?

Gillar

Kommentarer

sofiahaag
sofiahaag,

Såå fina bilder på dig!! Och grattis till psykologikursen 😍

nouw.com/sofiahaag
isabylund
isabylund,
Men tack fina! Och puss!!
nouw.com/isabylund
linneassofie
linneassofie,

Åh tapas, bästa!! MEN GRATTISSSS!!!! Fan vad grym du är! Å lite smått avis blir jag också haha 😃<3

nouw.com/linneassofie
isabylund
isabylund,
I know, bästa käket😍 hihi din vår verkar inte fy skam den heller juuuu🙌🏽
nouw.com/isabylund
Desireekujala
Desireekujala,

Vad roligt att du kom in på kursen, du får gå på magkänslan vad som känns rätt! kram <3

nouw.com/desireekujala