5 FAVORITBILDER JUST NU

Här kommer ett avbrott i alla julbilder ni scrollar förbi. Tänkte visa några bilder som ger mig en extra bra och härlig känsla, de som inspirerar mig förtillfället helt enkelt!

1. Behöver jag ens motivera denna? Drömmer mig bort till varmare platser dagligen. New York tillfredsställde nog storstadsbehovet för hösten så nu är det paradisstrandbehovet som behöver stillas. Jag har faktiskt varit där den här bilden är ifrån, önskar jag hade uppskattat det mer då men jag var lite för ung tror jag. Måste tillbaka nån gång!

2. Precis sådär vill jag gå klädd nu! Åh vad jag gillar kombinationen av stickad överdel och barbent. Som ni kanske förstått så gillar jag även tröjklänningar väldigt mycket, ska gräva fram mina.

3. Givet att minst en fikabild är med. Kaffe är ju verkligen en vacker dryck som alltid gör sig så bra på bild, haha. Dessutom vill jag fika mig genom dagarna just nu. Gärna saffransbullar också! Mmh <3

4. Okej, en julig bild får det bli. Känner knappt igen mig själv som har en inspirationsbild som innehåller snö. Men jag är trots allt en sucker för mys och det här är så jävla mycket mysigt i en och samma bild. Fick också ett sug att åka skidor (wtf?) när jag såg denna. Inte i den backen dock hehe.

5. Ett citat också. Den här bilden är med för när jag ser den påminns jag om att inte ta livet på så stort allvar jämt. Jag är övertygad om att det här med att jag gör allt som händer till en stor grej får mig att må sämre än jag hade behövt. De allra flesta av dessa "stora grejer" som påverkar mitt humör idag kommer jag knappt bry mig om om några dagar. Det är därför så onödigt att låta det påverka mig så pass mycket. Vill leva mer efter "vad är det värsta som kan hända?" och inse att det där värsta oftast inte är så jäkla farligt ändå.

Följ mig här ?

Gillar

Kommentarer

JossusTravelPics
JossusTravelPics,
Första bilden alltså, vem vill inte dit så här års när det är grått och kallt? Har en bild på en paradisstrand som bakgrund i mobilen och nog blir jag lite gladare varje gång jag tittar på skärmen och får se palmbladen och det turkosa vattnet.
Men samtidigt skulle jag inte ha något emot att befinna mig i bild nr. 4. Att strosa runt bland dom mysiga husen och julljusen och sedan sätta sig och dricka en kopp varm choklad- ja tack.
nouw.com/jossustravelpics
isabylund
isabylund,
hade också en strand som bakgrund ett tag men blev så bitter på vädret här hemma efter ett tag så var tvungen att byta, haha. 🙈 man kanske kan få båda världarna? Mellanlanda i vintern påväg till paradisstranden 😍nouw.com/isabylund
Ida
Ida,
Håller med dig! Älskar tröjklänningar 😍 Och fika är aldrig fel 😉
Stor kram
onlyonewaytogo.blogg.se
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229