4 SAKER JAG VILL REKOMMENDERA!

Innehåller affiliate-länkar

Hej kära ni! Vill passa på att rekommendera några bra saker från sista tiden.

1. Denna mörkare BUS.

Ni har nog förstått vid det här laget att jag är ett stort fan av sån här, men jag har inte riktigt vågat mig på den mörkare då jag tänkt att den skulle se konstig ut på mig som har rätt grundblek hudton. Men så tog min vanliga slut och nöden har ingen lag som vi alla vet så jag gav den ett försök. Åsikt? Wow! Den var nästan ÄNNU bättre! Så skön att applicera, inget kladd alls, doftade gott och gav fin färg.

2. Serien The good doctor.

Vet att Matilda också tipsat om den och även om jag inte är riktigt lika besatt som hon så måste jag ändå hålla med om att den är väldigt bra. Egentligen bara ännu en sjukhusserie men den är skön att slökolla på och jag gillar att den hoppar lite mellan nutid och hans barndom för då blir det inte så enformigt och jag slipper bli uttråkad.

3. Dessa skor från New Balance.

Hehe det här är kanske inte bästa bilden men jag köpte dem på halva priset och jag vill verkligen rekommendera er alla att skaffa ett par. Har likadana fast svarta också och jag tror på riktigt att det är de absolut skönaste skorna jag haft. Och jag är ändå rutinerad inom ”fotriktiga skor”-området som ni vet..

4. Försvararen av Anna Karolina som finns på BookBeat.

Eller ni kan såklart läsa den i bokform också om ni föredrar det men jag väljer ju ljudbok alla dagar i veckan. Lyssnar på den just nu och det är så jävla spännande! Tog ett tag att komma in i den men nu vill jag bara gå ut på promenad hela tiden så jag får lyssna vidare. Har verkligen ingen aning om vem som är mördaren och det gör mig frustrerad, haha.

Vill ni rekommendera något så please do! Nån podd kanske? Har tröttnat på typ allt jag brukar lyssna på!

Följ mig här ?

Gillar

Kommentarer