1:A ADVENT & VI MYSER TILL DET

Innehåller affiliate-länkar

Godmorgon fina! Ja ni ser rubriken, denna veckan är det första advent?!! Får så mycket myskänslor bara jag tänker på allt som har med jul att göra och det känns som att MYSIGHET är min ljusglimt i tillvaron just nu, haha. Eftersom det inte går att boka in några större grejer att längta till så vill jag *mysa till* så mycket jag bara kan i vardagen för att göra livet lite mer hanterbart och roligare. För ja, det är många gråa och kalla dagar såhär års och ja, det är trist med alla restriktioner men jag orkar fan inte gå runt och låta saker jag inte kan styra få mig att må dåligt.

Så, i mitt försök nr 242 att ha ett bättre mindset så ska jag göra det bästa jag kan av förutsättningarna just nu och det är att mysa till vardagen. Hur gör man det då?

- Tips numero uno: scrolla vinterklyschiga bilder på Pinterest! Som de ovan, sökord cozy winter levererar, haha. Även om det är skrattretande långt ifrån hur mina vinterdagar brukar se ut så mååååste jag få romantisera vissa saker (läs: snö och kyla) för att inte tanken på det ska kännas för jobbig.

- Byt till duntäcke och ha mycket filtar och kuddar.

- Tänd levande ljus så fort du är hemma.

- Se till att ha gosiga och lite finare myskläder när du glider runt hemma. Tror stenhårt på att man mår lite bättre av typ ett sånt här set än sina sunkigaste mjukisbyxor och en utsliten t-shirt.

- Sätt ihop en lugn och härlig playlist på Spotify. Kanske till och med lite julmusik på den?

- Fika så ofta tillfälle ges!

- Lussebaka med någon vän.

- Inför någon tradition du gör varje vecka med vänner, som att se Bonde söker fru varje onsdag eller ha tacoskväll. Då får man någon trygg och förutsägbar sak att se fram emot. (Låter töntigt men tror vi människor, speciellt nu, mår bra av rutiner).

Det var allt jag kunde komma på i stunden. Har ni fler mystips så skriv gärna dem. Puss och glad måndag <3

Följ mig här ?

Gillar

Kommentarer

Desireekujala
Desireekujala,

Jag har tjuvstartat med julmusik och de är ju så mysigt! Fika så ofta tillfälle ges ska jag ta med hihi <3

nouw.com/desireekujala
linneassofie
linneassofie,

Men jaaaa superfina tips! Tror helt klart på att införa lite traditioner med vänner, skapar verkligen en trygghet <3

nouw.com/linneassofie
linndossing
linndossing,

Himla bra tips, framförallt med att ha något att se framemot varje vecka <3 Julmusiken gick igång för flera månader sen här hemma hehe! Kram

nouw.com/linndossing
msahakangas
msahakangas,

Så bra tips verkligen, hoppas det fungerar för att få ditt mindset på rätt bana! <3

nouw.com/msahakangas