15:E MARS

Vi börjar väl som alltid med några bilder från senaste dagarna:

En lördagsselfie // Blommor på stan

Soliga utsikten vid mig // Vårfint inne på Zara Home

Hade finbesök hos mig i lördags // Haha, vilken random bild men jag såg ett så fint mönster inne på en toalett så var tvungen att knäppa av en bild. Kändes orientaliskt!

Och igår hoppade jag på gröna linjen söderut för att hälsa på hos Sandra. Mysigt!

Hi sweethearts! Har ni haft en bra helg? Min var så bra så, lugn och mysig. Men måste erkänna att jag är lite understimulerad i tillvaron. Lär säkert ångra det här uttalandet under stressigare perioder längre fram men förra veckan var fan FÖR lugn, haha. Kommer ett inlägg om det senare i eftermiddag tror jag, behövde skriva av mig häromdagen och bloggen är trots allt min lilla terapi-plats.

Jag har iallafall mer planer för denna vecka vilket känns skönt! Idag blir det föreläsning hela förmiddagen och sen redovisning av grupparbetet i eftermiddag. Imorgon ska jag ha en jobbintervju, sen har jag några kompisdejter inbokade, tentaplugg (ny tenta om prick en vecka), söka så många jobb jag kan, gå på yoga och förhoppningvis något annat kul som dyker upp :)

Hoppas verkligen vi får någon solig och varm dag (nuvarande definition på varm= över 8 grader) så man kan få en sån boost med vårkänslor igen, det gav så jävla mycket sist! Hela mitt humör höjdes 10 steg på en sekund.

Har ni något planerat för veckan? PUSS

Följ mig här ?

Gillar

Kommentarer