11 RUTOR FRÅN JULDAGARNA

Hej finisar! Hoppas inte att ni helt tröttnat på julen för här kommer några bilder från min helg. Själv är jag en sån som vill ta bort allt julpynt och aldrig mer se en julskinka redan den 25:e men hoppas ni inte funkar som mig, haha. Här ovan ser ni min julaftonslook!

Det här möttes jag av när tåget rullade in i Karlstad. Hade sån tur med vädret då det var sol och ljust bägge dagarna jag var hemma. Väljer sol framför snö alla dar i veckan, även om det innebär en grön jul.

Som jag sagt förut så har jag väldigt blandade känslor för min kära hemstad, både fina minnen och en trygghetskänsla men också många sorgsna och ångestfyllda flashbacks. Men det är fint i stan iallafall.

Och den här restaurangen var bland det mysigaste jag sett! Där vill man absolut sitta på middagsdejt en decemberkväll jajamän.

Jag och min älskade syster <3 Hon har många egenskaper jag saknar och önskar jag hade, en stor förebild för mig. Att hon dessutom är så jäkla högfungerande blir jag både fascinerad och lite avundsjuk på, haha.

Vilken inzoomning!! Men jag tyckte de förtjänade mycket fokus, skumtomtar är ju livet! Under en månad.. nu är jag trött på dem och lär inte bli sugen förrens lagom tills nästa advent eller så. Praktiskt ändå :))

Lite klappar under granen. Det är denna nivån vi har på julklappsshoppingen i vår familj och det känns väldigt lagom.

Aj i ögat av alla färger och mönster på denna bild, haha. Sidospår: håller ni inte med om att dukar är en väldigt onödig pryl? Känns bara ohygieniskt, opraktiskt och jävligt svårt att matcha snyggt. Hursomhelst så drack vi smultronbubbel på julafton! Kändes som väldigt fel säsong för det men den där flaskan behövde definitivt drickas upp. Tror faktiskt det var den jag köpte när jag fyllde 20 och gick till systemet första gången, dvs över 10 år gammal så den smakade lite jäst ;)

Avslutar med denna bild på min gymnasieskola. Hade absolut kunnat vara jag och mina kompisar som ändrat om den där skylten, haha. Så pubertal humor. Ändå kul.

Nu lämnar vi julen och blickar framåt mot nästa år, så pepp och redo!! PUSS

Följ mig här ?

Gillar

Kommentarer

alexandrastrom
alexandrastrom,

Vilka fantastiska bilder och otroligt vacker himmel 😍

nouw.com/alexandrastrom
msahakangas
msahakangas,
celinelundqvists
celinelundqvists,