10 SAKER OM MIG

Blev taggad hos @emmeliesehlin som tyckte att jag också skulle göra ett inlägg med 10 saker om mig. Kul tänkte jag så här kommer det, även om ni som varit med ett tag säkert vet allt redan.

1. Jag är såå lättsmickrad! Ge mig en simpel komplimang och jag kommer ha ett gott öga till dig föralltid, haha. Hänger säkert ihop med mitt enorma bekräftelsebehov som åtminstone blir lite tillfredsställt av snälla ord.

2. Jag bryr mig inte speciellt mycket om bäst före datum på livsmedel. Förutom på kött men det äter jag ju knappt längre ändå. Annars tänker jag att om det ser ok ut och luktar normalt är det bara att köra på. Såg tex att mitt jordnötssmör gick ut 2019 men det smakade utmärkt ändå.

3. Stör mig enormt när människor använder dem och de på fel sätt. Jag förstår verkligen inte hur de INTE kan se att det ser knasigt ut? Jag kan inte de grammatiska reglerna för det där men tycker att man märker vad det ska vara om man läser hela meningen. Lite som med en eller ett, det heter inte en äpple eller ett stol och man skriver inte heller ”dem senaste dagarna” eller ”tappade dem nycklarna”. Hoppas jag! Haha vad pinsamt om jag skulle ha fel nu..

4. Älskar älskar älskar känslan när man går ut från flygplatsen utomlands och slås av den där tropiska värmen. Bara tanken ger mig ett lyckorus i kroppen!

5. Jag är superkänslig för dofter. Kan därför inte använda produkter som luktar för starkt för då börjar jag må illa av mig själv och måste duscha bort det. Konstigt nog är det jobbigare med klassiskt goda dofter som parfym och doftljus än typ grannens vitlöksgryta eller avlopp.

6. En annan sak jag stör mig på är när bloggare skriver inlägg och kallar personer för deras första bokstav i namnet. Förstår såklart om man inte vill namnge alla i sin närhet men kan man då inte skriva ”några vänner kom över på middag" istället för "A, L, K och J kom över". Haha, så jobbigt att hänga med.

7. Mitt drömjobb just nu är att vara profilerare på Rikskrim. Även om jag nog aldrig skulle våga för det känns som en ganska hotad yrkesgrupp.

8. Jag tror absolut jag har någon psykisk diagnos som man inte vet existerar än. Känns inte som någon av de nuvarande (adhd, autism, bipolär etc) passar helt på mig men det kan inte vara normalt att ha så schizofren självkänsla och självförtroende som jag har från dag till dag.

9. Tycker det är obehagligt med vuxna människor som har gosedjur.

10. Jag är besattttt av att rensa, organisera och slänga saker. Alltså, det gör mig orimligt tillfredsställd! Jagar den känslan så mycket att jag ibland kan slänga saker även om de inte är helt slut för de förstörde ordningen eller tog upp onödig plats. Haha det har gått för långt.

Nu är tanken att jag ska tagga andra jag vill ska berätta 10 saker om sig själva och då skulle jag vilja veta mer om @corneliaeri , @megkaup och @linndossing <3

Följ mig här ?

Gillar

Kommentarer