10 SAKER JAG LÄRT MIG

Hej fina! Känns som jag skrivit om mina *kloka lärdomar* tidigare?! Haha, tydligen har jag lärt mig ganska mycket av mina 30 år på jorden. Här kommer några av dem:

1. Perfektion är tråkigt. Folk vill inte heller hänga med för "perfekta" människor. Vem orkar gå runt och känna sig dålig hela tiden för man jämför sig?

2. Hjärnan funkar inte utan energi. På riktigt, man blir helt jävla fucked up när man äter för lite.

3. Jag kommer aldrig bli en klacktjej. Mina fötter är inte skapta för det.. får acceptera det och hitta fina platta skor istället.

4. Lita alltid magkänslan. Den har oftast mer koll på vad som är bra för en än vad det medvetna kan uppfatta och förstå.

5. Utstrålning är viktigare än utseende när det kommer till attraktion. Istället för att spendera dagarna med att skapa sig en snygg kropp så bör man äta så man orkar visa sin personlighet, ha energi, inte gå runt och vara frusen och hangry samt att man faktiskt orkar och kan LEVA!!

6. Väldigt få saker är så big deal som en själv gör det till. Mycket av det som i stunden kändes så hemskt och skämmigt minns jag knappt nu. Slösa därför inte tid på att må dåligt över småsaker.

7. Lyssna på kroppen! Haha oj vilken lögn det vore om jag sa att jag lärt mig detta än. Men OM man börjar lyssna på kroppen (gällande hunger, mättnad, vad man är sugen på, träning, energi, sömn) istället för hjärnan och vad man enligt andra/samhället "ska" så kommer man garanterat få 1000 ggr bättre livskvalitet.

8. Att andra säger nej eller säger ifrån till mig behöver inte betyda att de inte tycker om mig. Personer kan (ska) sätta gränser utan att jag behöver ta det så jävla personligt och känna mig avvisad.

9. Det är inte farligt att vara trött. Jag behöver inte räkna sömntimmar och få panik av att inte kunna somna en kväll. Jag behöver inte heller vara ängslig när jag har en lång dag framför mig bara för att jag ”kanske blir trött”.

10. Var inte för snål mot dig själv. Med det menar jag inte att man ska gå ut och shoppa upp hela lönen på onödiga saker men jag har många gånger sagt nej till saker för jag tänkt ”näe det är bättre jag sparar de pengarna till XX”. Utan att jag egentligen vetat vad XX ska vara för nått. Man vet aldrig vad som händer så varför ska man ha massa pengar på banken som man kanske aldrig hinner utnyttja ändå?

Kan ni relatera till någon punkt? PUSS

#bestofnouw

Följ mig här

Gillar

Kommentarer

Ida
Ida ,
Inte kommenterat på länge men vill bara flika in med att jag älskar dina inlägg, speciellt såna som det här, älskar dina livsvisdomar/tips/tankar! Du är så smart och klok!
isabylund
isabylund,
Du är för fin! Tack för att du tog dig tiden att skriva det❤️nouw.com/isabylund
fridachristinas
fridachristinas,
Åh vilket otroligt klokt inlägg! Så många bra punkter att ta till sig. Kram på dig vännen <3nouw.com/fridachristinas
isabylund
isabylund,
Åh glad jag blir att höra det. Tack fina och ha en härlig helg nu😘nouw.com/isabylund
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229