10 SAKER FRÅN VECKAN

Innehåller affiliate-länkar

Hej hjärtan! Hur mår ni? Jag är på bra humör men faktiskt ganska bakis, haha. Var ju vinets dag igår vilket såklart behövde firas :)) Så hittills idag har jag bara haft en lugn dag med mig själv, tagit en solig promenad och fixat och donat lite här hemma. Märker att jag är mycket mer fine med egentid när jag haft hektiska dagar tidigare, idag är det till och med lite mysigt. Ska dock iväg och jobba snart och sen träffa Elin en sväng så får in lite annat idag också, perfekt lördag! Känns lite tjatigt att komma med en veckans lista nu när jag la upp en dagens lista i förrgår, så istället tänkte jag bara rabbla lite random stuff från veckan.

1. I torsdags tog jag en supermysig kvällsfika med @matildaberlin. Hade haft några påfrestande dagar med enbart jobb och plugg så behövde kompishäng. Stan var allt himla fin i kvällsbelysning också!

2. Jag har insett att min ständiga strävan efter att vara effektiv ibland snarare förstör för mig. Jag får någon slags kick av känslan när jag varit riktigt produktiv och jag jagar hela tiden efter att uppnå den, men jag har märkt att det ibland gör mig slarvig och i långa loppet mindre effektiv. Jag blir dessutom en person jag inte vill vara, någon som är stressad och hetsig och det behöver jag faktiskt få ändring på.

3. Något annat jag vill ändra ��r designen på min blogg. Det är INTE estetiskt tilltalande att gå in här, haha. Är det någon av er som tycker sånt är kul att fixa med får ni mer än gärna höra av er till mig.

4. Fy fan vad jag varit tacksam för plusgrader i veckan. Min inställning till allt i livet blir automatiskt mer positiv när det inte är fysiskt plågsamt att gå utanför dörren.

5. Nu finns det knappt någon form av proteinbar på marknaden som jag inte smakat. Ändå lite av en merit att stoltsera med, haha. Denna var inte den godaste jag ätit men helt klart godkänd. Testade även den här från samma märke och den hade som chokladklet i mitten vilket var magiskt! Ett måste för de flesta barsen är att kombinera med kaffe, blir en ännu bättre smakupplevelse då.

6. Jag tycker det är jättetråkigt att alla bibliotek är stängda. En mening jag aldrig trodde jag skulle skriva men det är en sån grej man saknar först när det inte längre är tillgängligt. Hade verkligen underlättat för mitt plugg om jag kunnat sätta mig på bibblan, får halvt panik över hur okoncentrerad jag är hemma :(

7. På tal om plugg så har det sina fördelar att vara student. Man har rabatter på massa användbara ställen som jag inte hade en aning om, tex 20% på min nuvarande favoritbutik! Även SJ, vissa caféer, SL, teknikprylar osv men det kände jag till sen gammalt.

8. Den här serien är mitt nuvarande guilty pleasure. Många tycker väl att den typen av livsstil är ganska avskräckande men jag hade mer än gärna åkt häst och vagn till slottet för att gå på bal i en tight korsett med papiljotter och letat efter min framtida man. Åtminstone för en kväll.

9. Människor måste sluta använda uttrycket gofika. Haha jag klarar inte av det!! Vad menas ens? Att det är en lite lyxigare fika? Något sött? Trodde ingen använde det seriöst men nu har jag trillat över det ordet i flera blogginlägg/captions på sistone och jag cringear lika mycket varje gång.

10. Som sista grej vill jag påminna er om något jag tänkt mycket på i veckan, nämligen att små steg framåt är bättre än inga steg alls. Att göra NÅGOT för att förändra en livssituation man inte är nöjd med är bättre än att bara strunta i det helt för det känns läskigt.

Ha en fortsatt fin helg! PUSS

Följ mig här ?

Gillar

Kommentarer

linneassofie
linneassofie,

Älskar den välförtjänta egentiden efter hektiska dagar! Alltså bästa att bli student och få rabatter, tackar gudarna för billigare SL-kort :')))

nouw.com/linneassofie
isabylund
isabylund,
Jaaa sånt njut verkligen 😍🙏🏽
nouw.com/isabylund