Klipper bandet med mejri

Hej,
härligt att vakna upp till lite snö och veta att det är dags för skidor samt pulka, lite tråkigt för dem andra som kanske ska jobbar inom hemtjänst och behöver gå mycket eller andra människor som inte gillar snö överhuvudtaget.

Efter min graviditet med mitt sista barn fick jag en fin och acne fri hy, jag hade länge haft lite problem med finnar som kunde störa min hormonbalans. En graviditet gör juh inte acne problemet bättre, när jag väntade Esther förvärrades min hy något betydligt mer, men efter Rebecka så återställdes den något otroligt.
Men en tid tillbaka började min acne problem återkomma, och acne kan bero på mycket saker, stress, dåliga matvanor etc. Vilket ledde till beslutet jag fattade om att sluta med all typ av mejeriprodukter. Jag hade länge funderat att slutat med det, då jag har en känslig mage och varje gång jag åt något med mjölk i störde kunde min mage svälla upp och det gjorde ont i flera dagar.

Det finns mycket som kan sägas angående det här ämnet, men på bilderna ovan kan man se mitt acne som jag försöker täcka med tung foundation. Mitt mål är egentligen att sluta bära ett helt täckande foundation och bära något tunt.

Jag är ute på okänd märk men jag är villig att experimentera och se hur min kropp reagerar mot denna förändring. Det har gått 2 veckor sedan jag slutat, det har varit svårt och ibland har jag fuskat med lite permesanost på pastan, men det hände 1 gång bara.

Mitt mål är att ha självförtroendet nog att vara bekväm i min egen hy och känna glädje och inte att det blir tungt i hjärtat pågrund att acnen stör mig.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229
Instagram ycers_Instagram ycers_Instagram ycers_Instagram ycers_Instagram ycers_